Hugo Boss Boss Bottled – parfümkritika

Tudom, tudom, férfi parfümök olyan ritkán szerepelnek a blogon, nézzétek el nekünk, a női illatokat sem győzzük bemutatni. De most itt egy igazi klasszikus, amit bátran ajánlok kezdő parfümhasználó férfiaknak, ezzel az illattal nem nyúlhatnak mellé.

Kevesen tudják, hogy a férfiak első számú divatmárkája, a Hugo Boss már 1924-ben megnyitotta első boltját Németországban, mely napjainkra az egyik legnagyobb divatbirodalommá nőtte ki magát. A Hugo Boss név egyet jelent a klasszikus és férfias stílussal, mely egyaránt képviseli az időtálló stílust és laza eleganciát is.

 HugoBoss_Bottled parfüm

Egy elegáns öltöny, remekül szabott nadrág vagy ing mellett a stílusos kiegészítők szerepe sem elhanyagolható. A Hugo Boss divatház időben felismerte, hogy a tökéletes összhang érdekében a nyakkendők, övek és sálak mellett a Hugo Boss parfümök is a márka presztízsét emelik, valamint megfizethető luxust jelent a parfümhasználóknak. A Boss parfümök közé 1998-ban új vonal tört be, lesöpörve az addig lineáris vagy uniszex illatba hajló parfümöket. A Boss Bottled parfüm maga az absztrakt Hugo Boss életérzés: magabiztos és kortárs egyszerre, mára ikonikus klasszikussá vált, köszönhetően annak, hogy mesterien ötvözi az eleganciát és a stílust, mely a modern férfit jelképezi. Élénk, friss és érzéki illatot meleg fás alapok erősítik. A friss és gyümölcsös akkordok az illat első pillanataiban ontják zamatos aromáikat. A szilva és a citrusok édes-fanyar ellenpontját a lédús alma teremi szelíd mederbe, melyet a tölgymoha érzékien férfias akkordja már az elején azt sugallja, ez az illat határozottságot kölcsönöz. A parfüm szívjegyében bontakozik ki a meleg-fűszeres virágillat mahagóni, szegfű és istenien pikáns fahéj képében. Az alapjegyben határozottan férfias, sziporkázó szantál, cédrus és vetiver található, melyek izgalmas és tartós alapot biztosítanak a fűszeres-friss illatjegyeknek.

 hugo boss boss bottled parfüm

A krómozott, elegáns üveg mára klasszikussá vált, letisztult formája számos parfüm közül könnyen felismerhetővé tette, így a parfümök világában kevésbé járatos férfiak is könnyedén azonosítják a Hugo Boss örökérvényű illatát. Az illat kortalan, kiválóan alkalmas fiatal férfiak első komoly parfümjének és komoly, stílusos férfiak mindennapi ápoltságot nyújtó parfümjévé egyaránt. Az illat közel 15 éves fennállása óta számos új és újabb változatát ismerhettük meg, mégis a Hugo Boss Boss Bottled verhetetlennek bizonyult a jó ízléssel megáldott férfiak által kedvelt parfümjeik között.

Keressétek az Iparfüméria.hu oldalon, most a 200 ml-s kiszerelés akciós áron elérhető!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter