Hugo Boss Boss Bottled Man of Today – újdonság

Mára már fogalommá vált a Boss Bottled parfüm, Hugo Boss egyik ikonikus parfümje. Ki gondolná, hogy már 20 éves az illat? A Boss Bottled a Boss öltönyök utánozhatatlan kisugárzását, esszenciáját jeleníti meg parfümös üvegbe zárva.  A mai modern férfi (Man of Today) nem csak öltönyét választja meg kellő gonddal, hanem a tökéletes illat is fontos számára. Választása a Boss Bottled, amely felvértezi és hozzásegíti ahhoz, hogy a maximumot hozza ki önmagából a nap minden percében. A Boss Bottled illatportfólió intenzív, karakteres és sokféle, így kiegyensúlyozott és változatos egységet alkot, tükrözi a mai modern férfi sokoldalúságát, sokszínűségét, hozzásegíti ahhoz, hogy kitűzött céljait sikeresen megvalósítsa.

BOSS BOTTLED: Tettre ösztönöz és magabiztosságot ad

A siker szinonimája, a férfiasság és magabiztosság szimbóluma: a klasszikus Boss Bottled illat továbbra is arra ösztönzi a mai modern férfit, hogy tetteivel és értékrendjével megmutassa a világnak, ki is valójában. A kirobbanó energiát sugárzó almás fejjegyek lendületet és ragyogást kölcsönöznek az illatnak, tükrözik a férfi eltökéltségét és energikus lendületét, hogy minden pillanatot maximálisan kihasználhasson. A hagyományosnak egyáltalán nem mondható szívjegyek – amelyek közül a muskátli a domináns, fűszeres, egzotikus jegyekkel párosulva – összetett struktúrát takarnak, amely éppannyira gazdag és sokoldalú, mint az illatot viselő férfi személyisége.  A fás alapnak melegséget kölcsönöz a vanília, az alapjegyek magabiztossággal vértezik fel a mai modern férfit, aki valóban az, akinek vallja magát, értékrendje szerint él, amelynek fontos elemei a szívélyesség, integritás és együttérzés.

Fejjegyek: Alma, Citrusos gyümölcsök

Szívjegyek: Muskátli, Fahéj és Szegfűszeg

Alapjegyek Szantálfa, Vetiverfű, Cédrusfa és Vanília

BOSS BOTTLED TONIC: Feltölt energiával és segíti a koncentrációt

Napjaink felgyorsult világában a modern férfi felismeri annak jelentőségét, hogy időnként fontos megállni, átgondolni célkitűzéseit, hogy aztán megújult erővel haladhasson tovább. Lendületes, elkötelezett és szenvedélye a siker: A Boss Bottled Tonic tökéletesen megfelel a mai modern férfi igényeinek és hozzásegíti céljai eléréséhez. A Boss Bottled biztos alapjaira építve a Boss Bottled Tonic elegáns citrusos illatkompozíciót kínál, amely felfrissít és fiatalos lendülettel tölt fel. A zamatos grapefruit, keserű narancs és citrom egy szempillantás alatt felébresztik az érzékeket, amikor a férfinak tisztánlátásra van szüksége. A hozzáadott gyömbér fokozza a szívjegy fűszeres jellegét, felpezsdít, új távlatokat nyit meg. Az olajfa az egyik alapjegy, könnyedebbé és még üdébbé varázsolja az egyébként is alapvetően friss illatot.

Fejjegyek: Alma, Grapefruit, Keserű narancs és Citrom

Szívjegyek: Muskátli, Fahéj, Szegfűszeg és Gyömbér

Alapjegyek: Szantálfa, Vetiverfű, Cédrusfa és Olajfa

BOSS BOTTLED INTENSE: Kifinomultság, intenzitás és eltökéltség

Az Intense felfedi a mai modern férfi karakterének erejét és kifinomultságát. Intelligencia, megingathatatlan eltökéltség, elhivatottság: erőteljes tulajdonságok, amelyek szakmai és személyes céljai megvalósítására ösztönzik. Elegáns illatkompozíció. Az illat őrzi a Boss Bottled valamennyi időtlen és kifinomult jellemzőjét, de erőteljesebb és fajsúlyosabb az intenzívebb formulának és a hozzáadott összetevőknek köszönhetően. Nyugodtság és összeszedettség, a fejjegyek közt a hozzáadott narancsvirág küldetése lágyítani a szívjegy fahéj és szegfűszeg által determinált fűszeres, egzotikus jellegén. Kifinomult, mégis intenzív illat, tökéletes választás különleges alkalmakra, amikor kiemelten fontos jó benyomást kelteni. Az illat alapjegyei között a meleg, fás jegyek, a szantálfa, a vetiverfű és a cédrusfa a maximális hatás érdekében még intenzívebben érvényesülnek. Összességében egy kevésbé édes, viszont jóval pazarabb és határozottan férfias illat született, amely ideális választás azok számára, akik ki akarnak tűnni a tömegből.

Fejjegyek: Alma, Narancsvirág, Bergamott és Citrom

Szívjegyek: Muskátli, Fahéj, Szegfűszeg és Rózsafa

Alapjegyek: Szantálfa, Vetiverfű, Cédrusfa és Vanília

A Boss Bottled az elmúlt 20 év legikonikusabb férfi illata, s egyben a mai modern férfi illata is. 2014-ben a Boss  elindította első ‘Man of Today’ kampányát, amellyel egy világszintű dialógus vette kezdetét arról, hogy mit takar a férfiasság és a siker fogalma napjainkban. A kampány komoly nemzetközi érdeklődésre és elismerésre tett szert, feltárta a siker hihetetlenül széleskörű és változatos definícióit. A siker, amelyre a rendkívül sokrétű és változatos kvalitásokkal bíró férfiak egyaránt áhítoznak. 2017-ben a Boss Parfums megújítja és újra indítja a kampányt, melynek fókuszában új küldetés áll: arra ösztönözni a férfiakat, hogy megmutassák önmagukat tetteik és értékrendjük tükrében.

A Boss mindig is a férfiasság szimbóluma volt. Generációk sikeréhez járult hozzá a Boss Menswear and Fragrances erőteljes, férfias és inspiráló üzenetével. Kimagasló szakértelem és stílus jellemezi a márkát, melynek köszönhetően a Boss divatkollekció és illatok a kiemelkedő minőség és teljesítmény védjegyévé váltak. Egy remekül szabott öltöny növeli a magabiztosságot, egy mesterien kreált illat kifinomult ízlésről tanúskodik… a Boss töretlenül sikeres abban, hogy a mindenkori férfi igényeinek megfeleljen, öltönybe öltve, illatba zárva a férfiasság esszenciáját.

A folytonos társadalmi változásokkal párhuzamosan a prioritásokban is elmozdulás tapasztalható. Napjainkban az emberek gondolkodás- és viselkedésmódjában megfigyelhető jelenség, hogy a becsületesség és integritás felértékelődni látszik. A mai generáció nem elégszik meg pusztán szavakkal. Ők azt vallják, hogy a szavak helyett a tettek beszélnek.  Egy férfi szavaiból leszűrhetjük, hogy milyen képet akar magáról kialakítani a külvilág felé, de valójában teljesítménye, elért eredményei és életstílusa határozza meg, ki is valójában. 2017-ben a BOSS BOTTLED Man of Today kampány arra ösztönzi a férfiakat, hogy pozitív, inspiráló és életigenlő tetteik révén megmutassák igazi valójukat a világnak. Bizonyíthassák, hogy szavatartó, szilárd jellemű emberek, amihez kifinomult elegancia is társul. A mai modern férfi számára nem az anyagi javak jelentik a siker mércéjét, hanem a sikerhez vezető út minősége: szilárd értékrend szerint élni, a nap minden percében.  A Boss Bottled időtlen klasszikus illat, amely már közel 20 éve ösztönzi a férfiakat egyéni céljaik elérésére. Egy illat olyan férfiaknak, akiknek tetteit szívélyesség és integritás jellemzi. Az illat elegáns, fás akkordjai összetett struktúrát alkotnak, amely éppoly sokoldalú és gazdag, mint a mai modern férfi karaktere, miközben az ikonikus Boss Bottled illat üvege kifinomult egyszerűségről árulkodik.

Az illat folyamatosan, óráról órára bontakozik ki és mindig újabb oldalát mutatja meg. Inspirálja a mai modern férfit és vele marad a nap minden órájában. Magától értetődően férfias illat. Az alapjegyek – a szantálfa, a vetiverfű és a cédrusfa – rögzítik az illatot, az életerős almás fejjegyek pedig tökéletes egyensúlyt alkotnak a virágos és fűszeres szívjegyekkel és dinamizmusra, tettekre ösztönöznek. Együttesen lendületet és magabiztosságot kölcsönöznek a mai modern férfinak, hogy a lehető legjobb formáját hozza a nap minden percében.  Az eredmény egy olyan illat, amely első piacra kerülése óta folyamatosan modern és időszerű, a férfiasság szimbóluma, férfiak napi rutinjának szerves része világszerte. A 2017-es Man of Today méltó megünneplésére a Boss Parfums korlátozott mennyiségben értékesíti a Boss Bottled Man of Today Collector’s Editions limitált szériát, amely 2017. októberétől kapható.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter