Hugo Boss Boss Bottled Elixir – parfümújdonság

A Boss Bottled Eau de Toilette megjelenésének 25. évfordulója alkalmából a Hugo Boss bejelentette a “legújabb illatfejezet”, a Boss Bottled Elixir megjelenését.

Az eredeti Hugo Boss Bottled a márka szerint “a férfiak ápolási rutinjának alapvető illatává” vált, és világszerte minden negyedik másodpercben eladnak belőle egy üveggel. Most a Boss illatcsalád legújabb tagja az illat új, prémium kategóriás változatát mutatja be: a szívet vetiver és pacsuli alkotja, amelyet a cédrusfa esszencia és a labdanum abszolút alapanyag egészít ki.

A Hugo Boss Boss Bottle Elixir parfümöt Annick Menardo parfümkészítő mester alkotta meg Suzy le Helley-vel együttműködve. Egy új üvegben kerül bemutatásra, amelynek fekete lakkja átadja helyét a világos középpontnak, kerámia kivitelben és csiszolt jégarany kupakkal. Az új kiadás egy kampányban jelenik meg, amelynek frontembere Chris Hemsworth, aki a Boss parfüm franchise arca.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter