Honore des Pres Honore’s Trip – parfümkritika vendégszerkesztőtől

Honoré des Prés Honoré’s Trip ? Egy valódi varázslatos utazás

A Honoré’s Trip Eau de Toilette egy 2008-as illat, melyben ötvöződik a mediterrán gyümölcsök frissessége és a trópusok színei, így tökéletes választás a citrusos illatok kedvelőinek.
A parfüm különlegessége, hogy szintetikus anyagoktól mentes,100%-ban természetes és 85%-ban organikus növényi összetevőket tartalmaz, így érzékeny bőrűek számára is ajánlott.
Alapjegyei: mandarin, narancs, citrom, lime és a bors.

narancsfa
Mikor először teszteltem a csuklómon ezt a parfümöt, nagyon meglepődtem, ugyanis kísértetiesen hasonít ahhoz az első illathoz, amit 10 éves koromban kaptam. Nagyon szerettem, két üveggel is elhasználtam, de azóta sem találkoztam vele. Most viszont hirtelen rátaláltam a régi jól ismert illatra, ami a valaha ismert legcitrusosabb, legfrissebb illat.

Az illat fokozatosan bontakozik ki, így egyből érezhetjük a legdominánsabb összetevőket, amely a mandarin, majd néhány perc elteltével inkább már a citrom és a bors kissé fűszeres aromaáradata érezhető. Illatának töménységét az illóolajokéhoz hasonlítanám. Több nap tesztelés után sem lehet megunni ezt a fantasztikus illatfelhőt, amely auraként lengi körül nem csak a viselőjét, de a környezetet is, ahol megfordul, ezzel jobb kedvre derítve mindenkit.
Nyári napokon felidézi a mediterrán vidékek hangulatát és elrepít a narancs- és citromfákkal szegélyezett ligetek világába, így tényleg valódi utazás lehet a viselője számára.

honore-des-pres-honores-trip

Mindenképp feltölt pozitív energiával, igazi könnyed, nyári illat, bátran ajánlom mindenkinek aki frissességre vágyik, amit később is könnyű felidézni. Használatával garantált a jókedv, főleg egy munkával töltött dolgos nap után, mert már egy szippantás is elrepít a csodás narancsfák földjére.
Egyedüli hátránya talán az, hogy az illata nem túl tartós, maximum 20 percig lehet érezni, de az illat csodája mindenért kárpótol.
Grási Linda

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter