Heti újdonságok: régi illatok új köntösben

A heti újdonságértesítőben nincs új a nap alatt (vagy alig:)!

Sarah Jessica Parker Pure Crush

Az új SJP az előző SJP NYC illatának lehetne a folytatása üvege, formája szerint. Illata szintén édes lesz, hiszen tömény kókusz, vanília és fehér virágok alkotják.

 

Carolina Herrera CH Marine

Személy szerint szeretem a CH sorozatot, az édes jegyei mellett tetszik, ahogy feltör valamiféle mélyebb és füstösebb illat. Az új, nyári változata ha lehet, még jobbnak tűnik, mint az eddigi CH darabok. Virágos-vizes jegyű, benne töménytelen citrus, jázmin, rózsa, szantál és bőrös jegy. Jól hangzik!

 

Donna Karan DKNY Delicious Candy Apples Fresh Orange

A nagy sikerű Be Delicious nem is tudom, hányadik változata az édes narancsos Fresh Orange, mely gyümölcsökben és harsány virágokban gazdag: mandarin, gyöngyvirág, papaja, citrom, alma, narancs, jázmin, íris, pézsma és ámbra található az összetevők között. Még nem sikerült kipróbálnom, de már régóta vadászom egy édes-narancsos illatra, talán ez lesz az.

 

Lanvin Eclat d’Arpege Perles

Egyik kedvenc nyári illatom az Eclat d’Arpege, idén nyáron jelenik meg a “gyöngyös” változata, mely pár összetevőben tér csak el az eredeti illattól: főszerepben a citrom található, akáccal, teával, barackvirággal, bazsarózsával, hiányzik belőle az osmanthus és a petit grain.

 

 

 

Jean Paul Gaultier Kokorico

A francia fenegyerek új férfiillata remélhetőleg ugyanolyan ütősre sikerült, mint a nagy sikerű Le Male. Kampányát tekintve biztos:) Fügelevél, kakaó, pacsuli, cédrus és vetiver alkotja az illatot. Igen extrovertált illatnak tűnik, és van egy olyan érzésem, hogy mi nők is kipróbálhatjuk!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter