Heti újdonság(ok): Playboy nyuszi és az Angyal

E heti újdosnágok igen változatosra sikeredtek, gyakorlatilag bárki találhat a következő illatok közül fogára valót, természetesen ki ki vérmérséklete szerint:)

Nyuszilányok kötelező illata a Playboy első női parfümsorozata, a Play It Lovely, Play It Sexy, és a Play It Spicy. Nyilvánvaló, hogy a három parfüm a nevük alapján három kategóriákba sorolhatóak: egy édes kis bújós, egy szexi csajos, és egy fűszeres dögös. A Coty Beauty cég Jürgen Scharfensteinnel karöltve a következőképp határozta meg az illatok karakterét: A Lovely egy hétköznapi virágos illat, összetevői többek között a citrus, szeder, tunarózsa. A Sexy egy csábító illat, forró éjszakákra, összetevői között található a mandarin, jázmintea, vanília, pacsuli. A Spicy pedig a magabiztos, mindig nyerésben álló nő orientális illata, gránátalma, tigrisliliom, heliotrope és szantál található benne.

 

Thierry Mugler sem pihen tétlenül, új Womanity parfümjének megjelenése után, hiszen kicsit felfrissítette, megújította szupersztár parfümének, az Angeltnek az üvegét Az új, limitált Angel Mugler Show Star illatában nem különbözik a “régi” Angeltől, csak új, csillogó brilliánsokat idéző Swarovski kristályokkal díszített, a showbizness ihlette fekete bőr köpenyt kapott. Szép.

 

 

 

 

 

 

 

Donna Karan is egy régi klasszikushoz nyúlt vissza és 2010-ben a harmadik felújított változatát dobja piacra. A Cashmere Mist Liquid Nude egy finom,  meleg, buja illat, maga Donna Karan szerint az illatot a puha csábító sima bőr ihlette. Orientális-fás illat, olyan összetevőkkel, mint az afrikai narancsvirág, gyöngyvirág, ciklámen, jázmin, szantál, ylang-ylang, benziá, tonkabab, ámbra és pézsma. Az összetevők alapján én nem egy lágy, visszafogott illatnak gondolom, mindenképp érdemes lesz kipróbálni.

 

 

 

 

 

Tommy Hilfiger is új illattal jelentkezik, a Loud férfi és női illatpárossal, melyet a rock’n’roll és a Hilfiger életérzés ihletett. Mindkét illat a rózsára és a pacsulira épül: míg a női Loud alapjegye a pacsuli a rózsa valamint a licsi a fejillat, addig a férfi Loud pacsulialapjába kevertek egy kis rózsát. Érdekesen hangzik! A két parfüm üvege is a zenei ihletet jelképezi, mindkettő egy-egy hanglemezt mintáz.

Érdekesség még, hogy The Ting Ting írt egy dalt Hilfiger kampányához “We’re not the same” címmel, ami a zenekar új lemezén is hallható lesz, sőt, ajándékként hozzá lehet jutni különböző Loud illatosítású cuccokhoz.

 

 

 

 

Guerlain tavalyi nagy dobásának, az Idylle-nek egy lágyabb, Eau de Toilette változata jelenik meg hamarosan. Az illat orra ugyanúgy Thierry Wasser, akit az új változat megálmodásban a bulgár rózsa ihletett. Az Idylle Eau de Toilette egy virágosabb, zöldebb  illat, gyöngyvirággal, jázminnal, akáccal, bazsarózsával. Az üveg formája maradt csepp alakú, csak átlátszó lett.

 

 

 



1 thought on “Heti újdonság(ok): Playboy nyuszi és az Angyal”

  • Sziasztok
    eladnám az alábbiakat
    Escentric Molecules Molecule 02 eau de toilette unisex 30 ml utántöltő vapo papir doboz nincs meg 10 ezer
    Jimmy Choo For Women eau de parfum nőknek 60 ml dobozzal 9ezer
    Narciso Rodriguez For Her Limited Edition eau de parfum nőknek 30 ml doboz nincs meg,9ezer Ha mind3 at megveszi valaki meg alkudhatunk. köszönom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter