Heti újdonságok: nyárváró parfümök

Még alig tettük ki a lábunkat a télből, máris “új” nyári parfümök között dúskálhatunk. A már megszokott fazonigazítás figyelhető meg az idei nyári trendben: régi, bevált illat könnyített vagy könnyedebb változatával jelentkeznek a parfümházak.

Thierry Mugler Angel Sunessence Ocean d’Argent

Mugler Angyala nem egy tipikusan nyári parfüm, sőt! A Sunessence sorozat legújabb darabjának segítségével nem kell lemondani kedvenc parfümjéről egyik Angel rajongónak sem. A forró nyári nap és a friss víz az Angel gourmand jegyeivel.

Givenchy Very Irresistible Tropical Paradise

Egzotikus gyümölcskoktél friss fűszerekkel: ánizs és menta frissítő jegyei mellett maracuja, rózsa, szantál és pézsma szerepelnek az illat alkotójegyei között. A Very Irresistible 13.(!) változata igazi pikáns nyári illatot ígér.

Yves Saint Laurent L’Homme Cologne Gingembre

Az egyik legfinomabb férfiillat 5. változatában a gyömbéres jegyé a főszerep. Elegáns, friss és tiszta, köszönhető a vizes és fűszeres jegyeknek. Kiváló választás azoknak a férfiaknak, akik a nyári hónapokban is az elegáns megoldásokat keresik.

Bvlgari Mon Jasmin Noir

Kirsten Dunst az arca a luxusékszereket (is) gyártó Bvlgari legújabb illatának, a Mon Jasmin Noir-nak, mely az érzéki Jasmin Noir modernebb, tisztább és frissebb változata. A Mon Jasmin Noir-ban a jázminon kívül a gyöngyvirág kap főszerepet, melyet a citrusos jegyek tesznek frissé. Az összetevők között található egy igazi illatjegy különlegesség, a nougat is, amely egy cukros-mézes-mandulás édesség.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter