Heti újdonságok: Nina Ricci, Tom Tailor, Byredo, Estée Lauder, Lolita Lempicka, Bond No.9, Agent Provocateur, Mizrahi, Jil Sander, Dior

Igazából havi újdonságok is lehetne a poszt címe, mostanában igencsak elmaradt az újdonságértesítő…lássuk, mit fújhatunk magunkra szeptemberben!

Nina Ricci Nina Princesse d’un Jour

Van, aki még nem fogadja rezignált arccal az újabb és újabb Nina flankereket? Egy, még nem frissített posztban anno összegyűjtöttem a kis Ninácskákat. Nos, itt az idei őszi Nina kiadás Nina Princesse d’un Jour néven, mely most szakít az eddig édeskés vonallal, és kifejezetten a friss-gyümölcsös akkordokkal valamint a fás-virágos jegyekkel próbálja a szerelem érzését üvegbe zárni. Más lesz, mint az eddigi Nina szériák, érdemes lesz kipróbálni!

Fejjegy: citrom, zöldcitrom

Szívjegy: bazsarózsa, vanília, alma, praliné, “éjszaka királynője” virág

Alapjegy: almafa, cédrus, pézsma

Tom Tailor Est. 1962

A népszerű divatcég idén ünnepli 50. születésnapját, és e jeles alkalomból jubileumi parfümpáros jelenik  meg a parfümériák polcain Est. 1962 néven. Az illatok olyan modern fiataloknak szólnak, akik tudják és merik élvezni az életet. A női virágos-gyümölcsös, míg a férfi páros fás-aromás illat.

Byredo Black Saffron

Byredo letisztult illatai igen közkedveltek a niche parfümök szerelmesei körében. Most itt az új Black Saffron, melyről a neve mindent elmond: az orientális-fűszeres illatban a sáfrány mellett a bőr, fekete ibolya és a fás jegyek kapnak főszerepet. Uniszex illat, bár nekem inkább férfigyanús…az illatjegyek alapján.

Fejjegy: sáfrány, grapefruit, boróka bogyó

Szívjegy: fekete ibolya, bőr

Alapjegy: kasmírfa, vetiver, málna

Estée Lauder Very Estée

Mi az, ami nagyon Estée Lauder? Hát az új parfüm, legalább is a cég szerint. A parfüm “az új szexi parfüm” címet óhajtja megszerezni, ehhez virágos-fás-pézsmás jegyeket vet be. Nekem tetszik a megkapóan egyszerű, sikkes üveg, remélem, az illat is hasonló lesz!

Fejjegy: lótusz, frézia, feketeribizli levél

Szívjegy: rózsa, jázmin, gardénia

Alapjegy: cédrus, kasmírfa, szantál, pézsma

Lolita Lempicka Illusions Noires sorozat

Minden Lolita parfümnek kötelezően kell lennie egy Noir vagy Minuit változattal. Most a Si Lolita, a Le Premiere Parfum és az Au Masculine következik az Illusions Noires sorozaton belül, leírhatatlan új nevével. Hogy mit tud az új változat? Sötétebb, mélyebb, intenzívebb illatot nyújt, mint sima elődjeik. Igazi őszi-téli gourmand darabok lesznek!

Bond No.9 Manhattan

A Bond No.9 niche parfümház feltérképezi New Yorkot és illatba önti az adott városrészt, meglehetősen jól, szépen és profi módon. Imádom őket (kár, hogy annyira drágák…). Most Manhattan van terítéken, mely eddig – nem is értem – lemaradt a Bond No.9 térképéről. Nos, a Manhattan (aki látott már egy Szex és New York részt is, az tudja) igazi kuriózum, nyüzsgő, és sosem alszik, itt bármi megtörténhet. Az illat maga egy igen komplex orientális-vaníliás alkotás, tele csupa gourmand jegyekkel, de azért oda-odacsap egy-egy oudos akkorddal, nehogy megfeledkezzünk az utca árnyas oldaláról sem:)

Fejjegy: mogyoró, sáfrány, barack, koriander, bergamott

Szívjegy: csokoládé, jázmin, lép, szilva, immortelle, mézeskalács, méz

Alapjegy: szantál, pacsuli, pézsma, vanília, oud, bőrös jegy, labdanum, kasmírfa,

Agent Provocateur Petale Noir

Októberben jelenik meg az új A.P. parfüm, a Petale Noir, mely szintén az őszre készült sötét, füstös jegyeivel, ennek ellenére minden  szezonra ajánlják viselését. Egy biztos, virágos és erőteljes jegyek tömkelege található meg benne, szó szerint könnyebb megnevezni azt az összetevőt, ami nincs(!) benne, mint ami benne van. Merész egy dög illat lesz, az biztos!

Összetevők: lótusz, gyöngyvirág, ylang-ylang, jácint, magnólia, ibolya, mandarin, rózsa, neroli héliotróp, osmanthus, íriszgyökér, dohány, szantál, bőr, cédrus, vetiver, pacsuli, benzoá, moha, pézsma, ámbra, gyömbér.

Isaac Mizrahi Fabulous

A neves, és roppant felkapott divattervező első parfümjét jelenteti meg idén ősszel. New York és az ottani divatbabák ihlették az illatot, mely virágos-gyümölcsös illatjegyeivel nőies és szexi illataurát kölcsönöznek viselőjüknek.

Fejjegy: bergamott, nektarin, mandarin

Szívjegy: tubarózsa, frézia, gardénia, jázmin

Alapjegy: szantál, vetiver, vanília

Jil Sander Everose

Olyan találó az új Jil Sander parfüm neve (a 2011-es Eve parfüm folyománya), és aha ráadásul egy csodás rózsás illat lesz, akkor imádni fogom. Reklámarca A parfüm című filmből ismert kis vörös, Karoline Herfurth.

Fejjegy: grapefruit, bors, rózsa

Szívjegy: rózsaszirom, jázmin, málna

Alapjegy: kasmír, pacsuli

Már kapható 17.000 Ft-tól!

Dior Miss Dior Le Parfum

A modern formába öntött Miss Dior (Cherie) sorozat Le Parfum változata csodás rózsás akkordokkal, no és a mindig gyönyörű Natalie Portmann-nel. Vigyázat, más illat mint a régi Miss Dior Cherie!

Fejjegy: mandarin

Szívjegy: bulgár rózsa, török rózsa

Alapjegy: ámbra, pacsuli, vanília

Már kapható itt!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter