Heti újdonságok: Lanvin, Hilfiger, Piguet, Guerlain

Rengeteg újdonság jelent meg vagy fog megjelenni a hetekben, közöttük szinte alig van valóban új illat: túlnyomó részt “flankereket”, azaz egy, már meglévő parfüm új kiadásait vagy egy sorozat darabjait adták ki a gyártók.

Lanvin Jeanne Lanvin Couture

A nagy múltú Lanvin ház egyik remek illata, a Jeanne új köntöst kapott és Jeanne Lanvin Couture néven jelenik meg.

A bűbájos kis külső izgalmas fás-virágos-pézsmás illatot takar, mellyel céljuk egy roppant nőies, kifinomult és elegáns illat prezentálása volt. Ha olyan jó lesz, mint a Jeanne Lanvin, akkor nincs mitől félnünk!

Fejjegy: vizes jegy, málna, viola levél

Szívjegy: magnólia, bazsarózsa

Alapjegy: pézsma, cédrus

 

 

 

 

 

Tommy Hilfiger Pear Blossom

Tavaly Tommy Hilfiger útjára indította a virágos sorozatát, melynek első darabja a Peach Blossom volt. Idén tavasszal a Pear Blossom parfüm következik, mely nevéből is kikövetkeztethetően a körte virág édes illatára épül. A mostanság oly divatos sorozatok közül a Pear Blossom kiemelkedik abban, hogy egyszerre tartalmaz édes és fanyarkásan friss jegyeket, valamint az igazi keleti hangulatért felelős fahéjat, valamint a szívjegyben erőteljes (alapjegyben megszokott) illatjegyeket tartalmaz.  Izgalmas lehet.

Fejjegy: körte virág, szamóca, neroli

Szívjegy: szantál, cédrus

Alapjegy: szantál, tonkabab, üröm, tejszínhab

 

Robert Piguet Nouvelle Collection

Fracas és Visa rajongók most biztos kibújnak a bőrükből, ugyanis Robert Piguet neve alatt 5(!) új illat jelenik meg!

Bois Noir fás jegyekben gazdag aromás illat, melyben a fás jegyek mellett a szantál, pacsuli, pézsma és labdanum összetevők vannak jelen.

Casbah varázsszőnyegen repít el Marokkó mesés világába: elegáns, meleg és fűszeres illatként. Angyalgyökér, mogyoró, bors, tömjén, dohány, írisz és vetiver, valóságos keleti illatorgiára számíthatunk!

Mademoiselle Piguet az új generációt szólítja meg, nőies, pajkos és szofisztikált illatával. A narancsvirág diadala bergamott és tonkabab kíséretében.

Notes a zene és a parfümök világának hasonlatosságát testesíti meg azzal, hogy bemutatja a Notes azaz Jegyek harmonikus szimfóniája milyen csodálatos művet hoz létre. A klasszikus ciprusos-virágos parfüm összetevői között van többek között a muskátli, costus, tölgymoha, zsálya, vetiver és tonkabab.

Oud: már a neve is elárulja, hogy a legszenvedélyesebb és legelemibb illat lehet az 5 közül, mely az arab ezeregy éjszaka világát idézi orientális-fás jegyeivel.

Az illatok mögött Aurelien Guichard Givaudan cégbeli parfümőr áll.

 

Guerlain La Petite Robe Noir

Thierry Wasser, a Guerlain parfümőre a 2009-ben már egyszer kiadott La Petite Robe Noir második változatát készítette el (azt egyelőre nem sikerült kiderítenem, hogy mi okból). A kis fekete ruha ihlette parfüm vélhetően a megszokott Guerlain színvonalat hozza, külseje mindenesetre hibátlan, és roppant bájos.

Fejjegy: meggy, mandula, bergamott, ribizli

Szívjegy: édesgyökér, rózsa, tea,

Alapjegy: ánizs, tonkabab, írisz, vanília, pacsuli

 

 

 

 

 

 

Te melyik újdonságot várod a legjobban? Szavazz! —->



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter