Heti újdonságok: celebparfümök

Újabb celeb szállt be a parfümiparba, valamint Beyonce és Jessica Simpson is alkotott.

Heidi Klum a Coty-val karöltve megalkotta első parfümjét, a Shine-t. Ezt megelőzően a német LR céggel 3 Heidi illat került forgalomba, de a Shine az első, mely széles rétegekhez is eljuthat a modell neve alatt.

3 parfümőr is segítette Heidit abban, hogy megalkothassák azt az érzéki és nőies illatot, amit Heidi megálmodott. Az orientális-virágos jegyű parfüm összetevői: narancsvirág, rózsabors, körte, gyöngyvirág, mimóza, napraforgó, pézsma, tonkabab és vanília.

 

Beyonce az egyik legsikeresebb celebparfüm tulajdonosa, amiről itt már olvashattatok. Új illata szeptemberben fog megjelenni. A Pulse külsőre engem az Angelre emlékeztet, az illata azonban teljesen más lesz. ” A Pulse azt a nőt mutatja meg, aki a színpadon vagyok.”- mondja Beyonce. Erőt sugárzó, impulzív illat lesz.

Citrusos-gourmand jegyek

Összetevők:

Fejjegy: körtelevél, bergamott, curacao

Szívjegy: orchidea, bazsarózsa, jázmin

Alapjegy: vanília, fás jegyek, pézsma

Jessica Simpson a Fancy sorozatának újabb darabjával jelentkezik. Az I Fancy You a 4. a sorozatban. Az énekesnő elmondása szerint ez a virágos romantikus és nőies illat az első szerelem mindent  elsöprő érzését idézi majd fel. Összetevői: körte, Fuji alma, tubarózsa, gyöngyvirág, szantál, pézsma.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter