Heti újdonságok: Arden, Givenchy, Guerlain, Prada

Elizabeth Arden mesés Green Tea parfümkollekciója újabb darabbal bővül. A Green Tea Cherry Blossom szintén a tealevélen alapul, melyet a nőies cseresznyevirág édesít meg.

 

 

 

 

 

 

A kifejezetten fiataloknak szánt Givenchy Play és Play Intense után itt a Play Sport. Justin Timberlake nevével összeforrt illat citrusos-aromás izgalmas fűszerekkel kombinálna, kifejezetten laza, könnyed napokra.

Fejjegy: gyömbér, menta, citrom, bergamott

Szívjegy: szantál virág, bors

Alapjegy: pézsma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tavaly Guerlain Idylle Duet Rose-Patchuli után idén itt az Idylle Duet Jasmin-Lilac, melyben a főszerepet a jázmin és az orgona kapta. Virágos parfümök szerelmeseinek ki kell próbálni:)

Összetevők: jázmin, orgona

 

 

És hamarosan kapható nálunk is a nagy sikerű Prada Infusion d’Iris új, Infusion d’Iris Eau de Absolue változata, mely orientális-virágos összetevőket kapott, krémesebb és citrusosabb illattal.

Fejjegy: narancsvirág, neroli

Szívjegy: írisz, masztix

Alapjegy: ámbra, vanília, tonkabab, benzoin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



2 thoughts on “Heti újdonságok: Arden, Givenchy, Guerlain, Prada”

  • A rózsás-pacsulis Idylle jó kis darab, ezt az új jázminos-orgonás párosítást a tavaszra ígérték…azt sajnos nem lehet tudni, hogy nálunk is akkor jelenik-e meg, vagy később.

  • Idylle-rajongó speciel nem voltam eddig, de a jázmint és az orgonát nagoyn szeretem, alig várom, hogy kipróbáljam. Mikor jön ki?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter