Heti újdonságok

újdonságok 2013 márc

Kenzo Couleur Kenzo Rose-Pink és Coleur Kenzo Jaune-Yellow

Kenzoéknál a Kenzo Madly 2012-es megjelenése után is marad erő teljesen új parfümökkel előállni. A két virágos “színes” női parfüm Jean Jacques és Sylvie Fisher orrát dicsérik. A “Rózsaszín Színes Kenzo” frissítően és csábítóan virágos illat a grapefruit, angyalgyökér, rózsa, sáfrány és pézsma összetevőknek köszönhetően. A Yellow pedig meleg-érzéki gourmand virágokkal telített: bergamott, jázmin, narancsvirág és vanília.

Shiseido Zen Sun

A facebookon már beharangozott nyári, limitált Zen kiadás, melynek eddig darabjai nagyon bejöttek, és meg is vásároltam őket, ezért kíváncsian várom a kifejezetten friss, gyümölcsös virágos Zen Sun Womant, és az aquás-fás Zen Sun Ment.

Dior J’Adore Voile de Parfum

Nagyon szeretem a J’Adore egyedi illatát, de bevallom, az x. változata már nem váltja ki belőlem azt a hatást, amit anno az anyaillat. Könnyed, légies változatra számíthatunk, melyben toszkán írisz és a fehér pézsma kapott főszerepet.

Bond No.9 Central Park South

A New York-i Bond No.9 egy nagyon belevaló niche parfümház, nemcsak egyedi, bárhol felismerhető üvegei, hanem változatos és ötletes illataik is magával ragadóak. Itt az újabb gyöngyszem, mely kifejezetten tavaszi használatra készült, és a nevéből adódóan New York egyik legsikkesebb, legflancosabb utcája ihletett.

Byredo Inflorescence 

Tavaszt üdvözlő virágos költemény, mely a vadon nőtt tavaszi virágok sokszínűségét próbálja feleleveníteni, egy kis mézes felhanggal megspékelve. Összetevők: rózsás jegyek, rózsaszín frézia, jázmin, magnólia, gyöngyvirág.

Calvin Klein Dark Obsession

Hmm, sokat sejtető névvel újul meg a legendás Obsession. Erőteljes, végtelenül érzéki és igazi ragadozóillatnak tűnik a kifejezetten “pasis” összetevőknek köszönhetően.

Itt egy kis ízelítő a parfümből reklám képében:

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter