Heti újdonság: Giorgio Beverly Hills feltámadása

Emlékeztek az 1981-ben megjelent Giorgio Beverly Hills  Giorgio nevű parfümre?

Los Angeles híres utcája, a Rodeo Drive (ahol Julia Roberts is végiglejtett Pretty Womanként) egyik emblematikus butikját nyitotta meg 1961-ben Fred és Gayle Hayman, akik a ’80-as évek ikonikus parfümjét adták ki Giorgio néven.

Valóban tipikus ’80-as évekbeli illat, tele ütős és élénk illatjegyekkel, melyeknek hatósugara meglehetősen erős, illatuk pedig komplex és hangos. Fehér virágok (tubarózsa, gardénia, narancsvirág), fás jegyek (tölgymoha cédrus, szantál), lédús gyümölcsök (sárgabarack, őszibarack, bergamott) alkotják.

Való igaz, mára talán idejétmúlt illatnak tűnik, talán ezért döntöttek úgy a Giorgio Beverly Hills háza táján, hogy megújult, modernizált formában újra kiadják a legendás illatot!

 

Az Eau de Giorgio könnyed és sziporkázó illatában hasonló illatjegyek találhatóak meg, mint az ős Giorgioban, csak letisztult formában. Nincs benne gyümölcsös jegy, kevesebb fás összetevővel dolgoztak, és a hangsúlyt a virágos összetevőkre fektették.

A parfüm várhatóan 2012 májusában fog megjelenni.

Fejjegy: bergamott, narancsvirág

Szívjegy: tubarózsa, jázmin, gardénia, ylang-ylang

Alapjegy: szantál, pézsma, pacsuli, vanília

 

 

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter