Ha február, akkor Fendi

Az olasz divatház, melyet 1918-ban alapítottak, az 1900-as évek utolsó negyedében parfümök gyártásába is belekezdett. Legtéliesebb, így a februárhoz kitűnően illő illatuk a Fan di Fendi Extreme.

3Fan-di-Fendi-Extreme

Finom eleganciája már az üvegében is tükröződik, előkelő és ízig-vérig olasz. A kezdeti citrusos akkordok, a bergamott és citrom hamar enyhül és egy nagyon szexi, nőies édes-virágos illat bontakozik ki. A jázminról tudjuk, hogy erőteljes afrodiziákum, ehhez pedig olyan finoman és ízlésesen adagolták a tubarózsát, hogy még azoknak is kedvencévé válhat, akik amúgy nem rajonganak ezért a virágért (pl. én).

fendi

Az alapillatban a bőrös jegyek és a vanília, egy hosszú téli utazásra invitálnak minket. Egyedisége és gazdagsága a legridegebb és leghidegebb napokat is felmelegíti. Tartósságához szintén nem férhet kétség, számomra a legtartósabb illatok egyike. Jöhet hó, jég, szélvihar a Fan di Fendi Extreme elfeledteti ezeket a napokat és hirtelen a csodálatos Rómába, a Fendi divatház otthonába varázsol minket. Milyen jó is elképzelni, ahogy szebbnél szebb Fendi ruha és cipőkölteményekben, az imént említett parfüm illatába burkolózva beülünk egy elegáns római kávézóba?.igazi olasz dívaként. Különleges és meseszerű, mint egy film, ami talán fekete-fehér, csak az aranyló Fendi logó tűnik fel néhol.

FENDI-FUR-BAGUETTE-BAG-zucchin8

És a legjobb, hogy ez a fantasztikus Fan di Fendi téli illat nálunk is kapható és elénk varázsolja Rómát, az örök várost.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter