Gucci Flora Gorgeous Jasmine – parfümújdonság

Miley Cyrus ismét a Gucci parfümök kampányának főszereplője, ezúttal a legújabb Gucci Flora Gorgeous Jasmine illathoz, amely most jelent meg a weboldalon és a boltokban. Az illat a tavalyi rózsaszínű kreáció, a Gucci Flora Gorgeous Gardenia után érkezik. Nem is tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy csak cikinek tartom, mindenesetre “guccis”, nem a megszokott kampányt kapunk újra. Ez a Gucci-giccs már-már annyira borzalmas, hogy szinte jó!

Ahogy a márka leírja: “A Gucci Flora Gorgeous Jasmine Eau de Parfrum a Grandiflorum jázmin által vezetett ragyogó kompozícióval tör elő. A nemes jázmin gyengéd koszorúi a kivonás révén a Gucci Flora Gorgeous Jasmine szívévé és szellemévé alakulnak át, ami ennek az értékes virágnak egy megvilágosodott kifejezését eredményezi. A szantálfa és benzoin alapjegyeivel keveredve, érzéki jegyei a viselőjének bőrén egyedi lenyomatot hagynak. A belső öröm energiáját tovább emelik a Mandarin Essence és a Magnolia Accord jegyei, amelyek örömteli érzéssel töltik meg az illatot. Az Alessandro Michele víziójában újragondolt, a ház jellegzetes Flora mintája varázslatos érintéssel pecsételi meg a dizájnt, megerősítve a Gucci Flora Gorgeous Jasmine-t, mint az inspiráció tárgyát.”

A Gucci Flora Gorgeous Jasmine parfümöt Alberto Morillas parfümőr alkotta.

Fejjegyek: Mandarin Italy Essence, Bergamot Italy Essence, Fekete bors Essence.
Szívjegyek: Jázmin Grandiflorum Absolute, Magnolia Accord, Jázmin Sambac Absolute, Damascena Rose Essence.
Alapjegyek: szantálfa Ausztrália esszencia, benzoin kivonat, pacsuli Indonézia esszencia.

A Flora Gorgeous Jasmine Eau de Parfum hosszúkás üvegbe van zárva, amely lakkozott türkizkék kőüvegből készült, fényes arany kupakkal. A csomagoláson a ház jellegzetes Flora mintája látható, amelyet először Vittorio Accornero művész és illusztrátor készített 1966-ban a Gucci számára.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter