Gucci Flora Gorgeous Gardenia EDP – parfümújdonság

Kissé fogalomzavarban voltam, hogy mire fel ez a nagy felhajtás az új Gucci Flora Gorgeous Gardenia körül, mire leesett, hogy bizony ez egy kvázi új illat, Eau de Parfum töménységű, és valójában mind a Flora mind a Flora Garden kollekciótól elkülöníthető mind illatát, mint csomagolását tekintve. Minden szempontból érdekes a kampány, de nézzük is!

“A Gucci Flora Gorgeous Gardenia egy új Eau de Parfummal jelenik meg, amely az eredeti Eau de Toilette koncentráltabb kifejezése. Az örömteli virágos jegyeket hordozó illat a gardénia virág köré épül, amelyet az idők kezdete óta csodálnak pompájáért, és amelyről azt mondják, hogy elixírekben és varázsitalokban használják. E legendából és misztikus erejének gondolatából merítve az ihletet, a gyönyörű fehér gardénia illatjegyet a szoláris jázmin grandiflorum abszolútummal keverjük. A modern virágos szignatúrát egy vidám körtevirág akkord vezeti be, amely viselőit örömteli kitörésre ösztönzi, míg egy csipetnyi barna cukor akkord finom édességet kölcsönöz a sillage-nak. Az illatok felfedezések, és különösen a virágok a végtelen lehetőségek világát jelentik. Ahogyan egy csokorból – ebben az esetben a gardéniából, amelynek illata szokatlan, érzéki és intenzív – élvezettel lehet előcsalogatni a különböző jegyeket, úgy a kampányhoz is jól éreztem magam, amikor egy szürreális és varázslatos világot építettem Miley Cyrus köré, játékos kontrasztot teremtve a rock ‘n’ roll szellemiségű művész és a virágos univerzum között” – mondta Alessandro Michele.

Az augusztusban megjelenő illatot mámorító illatként írják le; virágos, egy csipetnyi finom édességgel. A fehér gardénia jegyei egzotikus jázmin illattal keverednek, melyet körtevirág koronáz meg. Az alap megtartja az eredeti pacsuli és barna cukor keverékét. Miley Cyrus az új kampány arca, amelyet Petra Collins fotózott. A kampány az álmok varázslatos világát ábrázolja, amelyet a japán anime ihletett. Olyan trash, hogy öröm nézni, igazából ez most a Gucci sajátossága, és valahogy úgy vagyok vele, hogy basszus, ezzel tudok azonosulni. Nem kell a tökéletesre retusált képi világ, tök jók ezek is, amelyeket akár a nagyi is fotózhatott a legfapadosabb okostelefonnal.

“A Flora Gorgeous Gardenia kampány egy kihívás, hogy váratlan módon újraértelmezzük a virágok világát” – magyarázta Michele. Hát bejött! 🙂

Ráadásul most a Notino.hu webáruházban a tiéd lehet egy 50 ml-es Gucci Flora testápoló ajándékként, ha parfümöt vásárolsz a Gucci Flora kollekcióból. Ezenkívül a teljes rendelést ingyenesen szállítják ki.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter