Giorgio Armani My Way Intense – parfümújdonság

Habár nem éri el a Si sikerét, az Armani My Way kifejezetten népszerű illat lett az elmúlt években (az egyik üdítő megjelenés volt a Covid kellős közepén). Armaninál tudják, hogy mi kell a nőknek: egy “egyszerű”, de letisztult fehér virágos illat, amely sallangmentes, és a virágok puszta szépségére épít. Mondhatnám, hogy semmi kiemelkedő nincs az illatban, mégis talán ez az egyszerűsége az, amely olyannyira népszerűvé teszi.

Nem kellett sokat várni az új verzióra, már kapható az Armani My Way Intense, amelyben a tubarózsa kap kiemelt szerepet.


“Fedezze fel a My Way Intense-t, Giorgio Armani új női illatát. A felerősített, ragyogó virágos illat egy addiktív fás ösvényen intenzív élményeket és hiteles találkozásokat foglal magába világszerte. Élj az utadon, intenzíven.

A My Way intense meghívás az önfelfedezés, a tartalmas találkozások és a felnagyított élmények utazására. Olyan, a világ minden tájáról származó, tudatosan beszerzett összetevőkből áll, mint a narancsvirág, a tuberózsa, a krémes szantálfa és az érzéki vanília.”

Akik kipróbálták, azt mondják, hogy az eredeti pezsgő, friss, szép citrusos illat, tuberózával. Az új Intense erős, fanyar citrusokkal nyit, amihez keserű narancsot adtak, hasonlóan a Poison Girl-höz, csak nem olyan édes és púderes.

Mindenesetre szeretném tesztelni, amint ez meglesz, jelentkezem!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter