Gabrielle, az új Chanel parfüm

Szeptember elsején fog atombomba erősséggel robbanni a parfümériákban az új Chanel parfüm, a Gabrielle! Hogy mire fel ez a nagy izgalom? Nos, a Chanel nem arról híres, hogy félévente, évente bombázna minket új illatokkal, és most tekintsünk el a flankerektől/változatoktól. Egy teljesen új parfüm, koncepció kiadása ma már olyan nehezére esik a márkáknak, hiszen iszonyú költséges a piacra vezetni az ismeretlent, éppen ezért áraszt el minket a változatok tömkelege (mert az olcsóbb, de erről majd később).

A Chanel egy teljesen új pillért alakít ki nem csak a parfümvonalában, hanem magában a divatházban is. A Gabrielle lesz az az önmegvalósító fiatal nő, aki éppen maga Coco Chanel volt anno, Gabrielle-ként. A lehető legszemélyesebb, legintimebb vonala lesz a márkának, melyben az érző és élő Gabrielle Chanel temperamentumát kívánják megmutatni. Természetesen Oliver Polge, a Chanel jól bevált parfümőre keverte ki az illatot, benne tubarózsával, fehér virágokkal, ylang-ylanggal, jázminnal és narancsvirággal.

Már nagyon várom!

(Forrás: http://www.crash.fr/gabrielle-the-new-perfume-of-excellence-signed-chanel/)

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter