Figyelem, Black Friday!

Véssétek be a naptárba, hogy november 26-án indul a Notino.hu oldalon a Black Friday!

És hogy mi várható? Az biztos, hogy bizonyos márkákat 20%-kal olcsóbban vásárolhatjuk meg, mint például Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier darabjait. Néhányat én már a kívánságlistámhoz adtam, érdemes már most nézelődni, nehogy lecsússzatok a kedvencekről.

Yves Saint Laurent Touche Éclat High Cover korrektor

A Korrektor, így nagybetűvel. Ikon a maga nemében, az egyik legjobb korrektorként tartják számon, profi sminkesek is előszeretettel használják. Kevesen tudják, hogy Terry de Gunzburg, a By Terry márka alapítója volt az, aki anno a márka számára ezt a terméket megálmodta, és azóta is a legkeresettebb termékek egyike. Könnyed, mégis csodásan fedő korrektor, csapjatok le rá!

Jean Paul Gaultier La Belle

Az ikonikus Classique modern változata. Teljesen más, mint az alapillat, mély, érzéki és femme fatale illat, a jobbik fajtából. Igazán jól sikerült darab.

Calvin Klein Escape

Az a helyzet, hogy pár hónapja a Parfümblog facebook oldalán nosztalgiáztunk egy kicsit, és rengetegen emlékeztek a 90-es évek sárgadinnyés korszakára. Nos, én az utánzatát használtam, és fogalmam sem volt, hogy az illat Calvin Klein Escape koppintása. Csak éppen az Escape sokkal kifinomultabb, elemetárisabb illat. Kedvem van nosztalgiázni, be fogom szerezni.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter