Ezt vedd apukádnak karácsonyra!

Tudom, hogy milyen nehéz parfümöt ajándékba választani, pláne, ha idősebb férfinek szeretnénk vele meglepetést okozni. Ez az a korosztály, amely már nem kíván kísérletezni, és úgy érzi, jó neki az évek óta használt, megszokott és örök darab, amelyet még talán épp ajándékba kapott valakitől. Pedig az édesapák is megérdemlik, hogy a személyiségükhöz illő parfümöt használhassanak, hiszen tudjuk, hogy az illatok nem pusztán illatosítanak, hanem hatással vannak a hangulatunkra, megjelenésünkre, és arra a képre, amelyet magunkról sugárzunk. Ha az utolsó pillanatra maradt az apukáknak szánt ajándék megrendelése, akkor igazán hasznos lesz parfümajánlóm, amelyekhez a parfümöket a Parfum.hu oldalról válogattam!

Sportos illat örökmozgó édesapáknak

Vannak olyan édesapák, akik soha nem fáradnak bele a kerti focizásba, az úszásórákba, vagy éppen az iskolai futóversenybe sem. Számukra ideális illat az Azzaro Chrome Eau de Toilette, a friss, vibráló, vizes, fás illatával, amelyben tökéletes harmóniában van a tiszta, fémes akkord erőt sugárzó illata. Különleges frissessége a citrusos és chypre jegyek ötvözetében rejlik, melyet izgalmas fűszerekkel tettek pikánssá. Legendás illat, amelyet a megjelenése óta a legtöbb édesapa használ. Tökéletes mindennap hordható illat a frissesség és sportosság jegyében.

Az örök elegancia stílusos édesapáknak

Fehér ing, zakó és laptoptáska: ennek az édesapának csakis stílusos, eleganciát sugárzó illatot ajándékozhatunk! A Hugo Boss egyet jelent az elegáns férfiruházattal, jól szabott öltönyeikben a legnagyobb sztárok mutatkoznak. Nem véletlen, hogy az elegáns kollekcióhoz a mester elegáns illatot tervezett. A Hugo Boss Boss Bottled Eau de Toilette ma egyet jelent az örök eleganciával. Letisztult, jól komponált illat, amelyben a klasszikus férfias jegyeket vonultatták fel, mint a tölgymoha, a cédrus vagy a vetiver, ugyanakkor meglepő és modern akkordokkal társították, mint a zöldalma, szilva, vagy mahagóni. Az illat friss és éles, meleg, fás alapillattal. Az alma és a citrusfélék friss és gyümölcsös csúcsjegyei tökéletesen egyensúlyban vannak a virágos és fűszeres szívjegyekkel, melyeket a pelargónia, a meleg fahéj és a szegfűszeg dominál. Az alapjegyek nagyon maszkulin hatást mutatnak: szantálfa, vetiver és cédrus.

Lendületes, modern illat örökfiatal édesapáknak

Attól még, hogy valaki édesapa, nem feltétlenül kell lemondania a szórakozásról, társasági életről. Mindannyian ismerünk olyan férfiakat, akik a társaság középpontjában vannak, az összejövetelek motorjai, szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Hát adjunk számukra olyan illatot, amely ezt a fiatalos lendületet sugározza! Élettől duzzadó, magabiztos, figyelemfelkeltő illat a Versace Eros Eau de Toilette, amelyet a görög mitológia ihletett. Megalkotója. Donatella Versace az illattal a Versace ház DNS-ét hivatott kifejezni: a minőséget, magabiztosságot, és a stílust, amely örök. A friss, fás és enyhén orientális illat menta olajat tartalmaz zöld almával és olasz citrommal kombinálva. A melegséget a venezuelai ambroxánnal és gerániumvirággal kevert tonka adja, így adva egy fougere csavart az illatnak.

 

Friss és aromás illat lendületes édesapáknak

A család motorja egy tevékeny, mindig szervező, koordináló, lendületes édesapa. Nem csak ért a ház körüli munkákhoz, hanem simán összerak egy családi nyaralást, leszervezi a legtutibb születésnapi partikat vagy éppen olyan bátor, hogy a szülői munkaközösségben is aktív szerepet vállal. Ehhez a lendülethez, mozgalmas élethez ideális egy aromás, friss és energiát adó illat, mint a Davidoff Cool Water. Friss és éles, egyszerű és nagyon férfias. A fejjegyek között menta és zöld jegyek, levendula, koriander és rozmaring található. A szívjegyekben bontakozik ki a geránium, a neroli, a jázmin és a szantálfa, az alapot pedig cédrusfa, pézsma, borostyán és dohány alkotja. Meglepő tény, hogy az illatot több, mint 30 éve tervezték, mégis napjainkban is egyedi, izgalmas parfümként hat, és nem utolsó sorban az első parfüm, amely ilyen sikeressé tette a vizes jegyet a parfümök világában.

Klasszikus és konzervatív elegáns édesapáknak

Vannak olyan illatok, amelyek ma már klasszikusnak számítanak, nem csak koruknál fogva, hanem azért, mert az akkori használóik is elegáns viseletüket koronázták meg vele. Az Azzaro Pour Homme gyakorlatilag a 80-90-es évek elegáns illatának számított, minden kiemelkedő munkakört betöltő férfi Azzaro illatot viselt élére vasalt öltönyéhez. Így napjainkban az akkori fiatal férfiak illata már konzervatívnak tűnik, ugyanakkor dominanciát, erőt és stílust képvisel. Mint minden 80-as években megjelent illat, az Azzaro Pour Homme is rengeteg illatösszetevőt tartalmaz. A kulcsjegye egyértelműen a pikáns csillagánizs, amelyet fás és bőrös akkordok ölelnek körül. A levendula aromája a pézsma tiszta, átható illatával keveredik, melytől az illatból ki-kicseng egy friss, szinte szappanos tisztaságú aroma. Igazi klasszikus, régi vágású illat!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter