Escada Born in Paradise – parfümkritika

Ahogy eljön a nyár, egyre melegszik az idő, biztosak lehetünk benne, hogy a parfümériák polcain megtalálhatjuk a legújabb nyári Escada parfümöt, mely minden esetben a beach/nyaralás/szabadság témakör köré épül, és természetesen a leggyümölcsösebb, legtrópusibb illatok egyike lesz. Mert ha nyári illat, akkor Escada villan be a legtöbb embernek – még nekem is. Két fajta ember van: aki rajong az Escada illatokért és aki ki nem állhatja! Mert valljuk be, nem mindenkinek fér bele a világába a valóban túúúlzóóóan gyümölcsös, sziruposan édes illatkoktél, más meg odavan ezért az ízig-vérig beach hangulatért. Én a magam részéről még soha nem használtam a nyári Escada szériákat, az Especially vonalat kifejezetten kedvelem, de most így a nyár elején rám tört, hogy kellene valami igazán gyümölcsös csacskaság itthonra. Így nyúltam egyből az új Born in Paradise felé.

free esada born in paradise fragarance

Először is nagyon bejön ez a színes, tiri-tarka design, egyből látom, hogy ez az illat kell nekem, ha extra gyümölcsösségre vágyom: kókusz, dinnye, ananász, alma…mi kell még? Kérem szépen, és valóban a gyümölcsökön kívül csak az egzotikumba hajló szantálos-fás jegyek vannak egy kis pézsmával. Szerintem pézsma nélkül jobb lenne, valahogy az én orromnak nem kell ehhez a gyümölcskoktélhoz.

Az ananász és a kókusz “viszi a pálmát” – ha élhetek ezzel a képzavarral, a fejjegy szintén édes akkordoktól túlcsordulóan eleven és szinte lehengerli az orrokat. Nem is emlékszem olyan gyümölcsös illatra, melyet nem próbáltak kissé finomítani virágos vagy citrusos jegyekkel.

Tehát a Born in Paradise valóban paradicsomi illatot nyújt ha éppen a paradicsomot kirobbanóan energikus gyümölcsös-száraz-meleg fás illatként képzeljük el. Fiatalos, nagyon gyümölcsös, nagyon Escada! Tengerparti nyaraláshoz tökéletes!

Szerezzétek be az Iparfüméria.hu oldalról már 7940 Ft-ért!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter