Diana hercegnő illata

Még most is összeszorul a torkom, ha Diana hercegnő balesetére gondolok, pedig annak már pontosan 15 éve. Gyönyörű tündérmesének indult élet, mely igen érdekes kanyarokat vett, és mire megtalálta volna a boldogságot, elment…

Diana hatalmas stílusikon még ma is (bár szerepét egyre jobban átveszi “menye”, Kate Middleton), visszafogott, mindig stílusos és elegáns öltözködésével, megjelenésével. Vajon milyen parfümöket használt ezekhez a remek szettekhez? Most kiderül!

Hermes 24 Faubourg

Egy nagy klasszikus a ciprusos-virágos kategóriából. Nem könnyű illat, a ’90-es évek gazdagon virágos-gyümölcsös akkordjai mellett az időtlen elegancia nagykövete. Mint Diana.

Dior Diorissimo

A gyöngyvirágos parfümök királynője, zöld, friss és intenzív gyöngyvirágos akkorddal az 1950-es évekből. Kult darab.

Lanvin Arpege

Nos, kristálytisztán látszik, hogy az elegancia és az aldehides illatok jegyben járnak, elmaradhatatlanok egy klasszikus stílusú öltözék mellől. Az Arpege, csakúgy, mint nagy testvérei, a No.5 és a Caleche, csodás, időtlen illatok, melyeket viselni tudni kell (a megfelelő alkalmakkor:)

Penhaligon’s Bluebell

Az “ősi” angol parfümház egyik legismertebb illata, a Bluebell (már a neve is gyöngyöző) egy mesés zöld-virágos parfüm, melyben a gyöngyvirág kap szintén főszerepet.

Creed Royal Water (posztumusz)

Sajnos életében már nem használhatta ezt a parfümöt, mivel a Creed Diana emlékére alkotta ezt a fenséges illatot. Könnyed, fűszeres és citrusos illat, mely  a klasszikus királyi kölniket idézi.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter