Csajos parfümök idén ősszel

Bűbájos és igazán csajos parfümök várhatóak az őszi újdonságok között, már nagyon várom, hogy kipróbálhassam őket.

Calvin Klein Downtown

Végre nem egy másodkiadás, hanem egy új illat kerül ki CK kezei közül. A virágos-fás-pézsmás parfüm igazán vagány, csajos darab lesz, mely kifejezetten a fiatal korosztályt célozza meg. Édes és intenzíven virágos illatra számíthatunk.

downtown-calvin-klein

Összetevők: citrom, bergamott, narancsvirág, körte, szilva, rózsabors, gardénia, ibolya levél, cédrus, tömjén, vetiver, pézsma

Jesus Del Pozo Halloween Fleur

A hatalmas népszerűségnek örvendő Halloweent nem lehet megunni, legújabb változata valami tündéri bűbájos kis darab. A Halloween Fleur-ben a virágos jegyek kerülnek előtérbe, mint orchidea, jázmin, akác. Mesés az üvege!

hallowen fleur

Elizabeth Arden Untold

Végre új Arden illat! Az Untold egy modern illat fiatal nőknek, mellyel a fiatalabb fogyasztókat akarják az Arden illatok felé vonzani. New York vagány stílusát eleveníti fel az illat, mely egyúttal nőies is.

Összetevők: rózsabors, körte, bergamott, cassis, jázmin, gardénia, pacsuli, ámbra, pézsma

rby-elizabeth-arden-untold

Diesel Loverdose Tattoo

Szintén a fiatalok illata a Loverdose Tattoo, mely egy ütős, krémes és puha púderes illat, köszönhetően a vanília, tej, rizs, tonkabab, cassis, bergamott, mandarin és rózsa összetevőknek.

Diesel Loverdose Tattoo EDP

Tommy Hilfiger Cheerfully Pink

Tiszta Amerika, tiszta pom-pom lány feeling, ha ez nem csajos, akkor semmi sem:) Üdítően virágos-gyümölcsös csajosság!

Összetevők: mandarin, szeder, licsi, szegfűszeg, magnólia, ylang-ylang, rózsa, jázmin, pacsuli, szantál, cédrus, vanília, pézsma

Tommy_Hilfiger-Hilfiger_Cheerful_Pink

Yves Saint Laurent Manifesto L’Elixir

A tavaly debütált Manifesto máris érzékibb, dögösebb és intezívebb változatban jelenik meg. Nagyon púderes, krémes és édes illatra számíthatunk: vanília, jázmin, tubarózsa, heliotrope, bergamott, mandarin, kasmír fa, ambroxan.

Manifesto-l-Elixir-YSL



1 thought on “Csajos parfümök idén ősszel”

  • Szia!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy tesztelted-e már a Calvin Klein Downtown-t? Nagyon tetszik az illata, viszont nem vagyon benne biztos, hogy az én bőrömön elég tartós-e! Már tesztelted, de pár óra után már nem igazán érezem magamon. Meddig érezhető egy “átlagos parfüm” a bőrön?
    Előre is köszönöm a választ!
    Üdvözlettel:
    Erika

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter