Christian Audigier Ed Hardy for Women ? avagy ?love kills slowly?

A franciaországi, avignoni születésű Christian Audigier és a kaliforniai Don Ed Hardy egyre több alkotással örvendeztetik meg a rajongókat. Mindketten rendkívül kreatívak és egy teljesen új színt vittek a divat világába. Ed Hardy tetováló művész és grafikus, míg Audigier designer, aki 15 éves kora óta tervez farmereket. Közös munkájuk eredménye számos ruha, cipő, táska és kiegészítő. Jellegzetes stílusában nagy szerepet játszanak a színek, nagy minták, a tetováló művészet elemei, köztük erőteljesen vannak jelen a japán tetováló kultúra motívumai. Munkáik és termékeik, legnagyobb népszerűségnek az Egyesült Államokban örvendenek. Audigier az általa kiadott Ed Hardy parfümkollekcióval tiszteleg a tetováló mester munkássága előtt. Első parfümjei 2008-ban jelentek meg.

ed hardy for women

Hogy miért is erről írok most? Nos nálunk amikor megjelent, szinte kivétel nélkül mindenki, főleg a kritikusok rettenetesen lehúzták. Ebben nyilván az is közrejátszott, hogy a rengeteg Magyarországra került hamis, ráadásul rossz minőségű Ed Hardy termék (ruhák, kiegészítők) miatt, az emberekben ellenérzést váltott ki maga a brand, és azt mondták ebből bizony nem kérnek. Az USA-ban, főként Kaliforniában különösen nagy kultusza van ezeknek a termékeknek. Egy lázadó, vagány életstílust képvisel.

Az Ed Hardy Woman, 2008-as megjelenése után rögtön mindenhol azt lehetett hallani, hogy főben járó bűnt követ el, aki ezt a parfümöt 16 évesnél idősebb létére magára fújja. Sokan giccsesnek kiáltották ki a rózsaszín, halálfejes, ?love kills slowly? feliratos parfümöt, holott szimplán csak az Ed Hardy által képviselt életérzést hirdeti. Noha az én életkorom már nem 1-essel kezdődik, én voltam olyan bátor, hogy beszereztem belőle egy üveggel. És bizony nem egy ember dicsérte meg, hogy mennyire finom ez a parfüm, az illetők között szerepelt olyan, aki Chanelen kívül mást le se vesz a parfümériák polcáról és olyan is, akit a világból ki lehetne kergetni az édes illatokkal. Ízlések és pofonok persze, de én szeretem ezt az illatot. Ha az ember a megfelelő helyre és alkalomra használja és azonosulni tud az Ed Hardy stílussal, akkor szinte mindegy hány éves a viselője, mert csak az fog érződni, hogy az illat illik a viselőjéhez. A lényeg, hogy merjünk szakítani a saját és mások elvárásainkkal, próbáljuk ki, fújjunk magunkra, és ezt követően úgyis rögtön eldől, hogy tetszeni fog-e vagy sem.

ed-hardy-ed-hardy-women-gift-set

Azért pont most került elő ez a parfüm, mert bizony tél van, a télhez hozzátartozik a hó, a hóhoz pedig számos szabadidős program. Süt a nap, szikrázik a hó, így jobbnál jobb programok közül választhatunk, kirándulhatunk egyet Dobogókőn forró teát kortyolva, kutyát sétáltatva vagy snowboardozhatunk/síelhetünk a csodálatos Alpokban vagy Dolomitokban. Ezekhez a programokhoz pedig rögtön a vidámságot és mókázást társítjuk. Az Ed Hardy stílusa tökéletesen beleillik a laza snowboardos/síelős életstílusba. Havas hegyek, napsütés, színes, laza ruhák, nagy minták, jókedv, barátok, zene, forralt borozás és a téli sportok okozta adrenalin mámor. Végtelen szabadság érzése ragad magával bennünket, amikor kiszabadulunk a hétköznapok fogságából és kint vagyunk a természetben. Ez egy életérzés, ami ha az életed részévé válik, utána már nem tudsz enélkül élni, mindig minden évben várni fogod a telet. És pont ezt képviseli ez a parfüm. A fejjegy grapefruitjától és mangójától rögtön mosolyra fakadunk. A frézia hozzáad egy kis csajos stílust. Majd a bőrös jegyek és az ámbra hosszan tartóvá varázsolja, így még a téli hidegben is egész nap érezhetjük gondtalanságot és örömet sugárzó hatását.

Ti szeretitek a téli sportokat? Szoktatok síelni, snowboardozni, korcsolyázni? Ha igen, mit fújtok ilyenkor magatokra?

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter