Chloé

Gaby Aghion, egyiptomi születésű francia divattervező az 1950-es években felismerte azt az igényt, hogy a nagy divatházak haute couture ruhái mindennapi viselésre alkalmatlanok, és gyakran silány minőségű utánzatokat varrtnak a nők, akik szeretnének a legújabb divat szerint öltözködni. A Chloé divatház megteremtésével olyan hordható ruhákat tervezett, melyek egyediek, kiváló minőségűek és divatosak.

Olyan neves tervezők dolgoztak  a Chloé divatháznak, mint Karl Lagerfeld és Stella McCartney, akik saját stílusukkal a Chloé márkanevet a divatvilág élvonalába vezették. Nőies, romantikus és pimasz ruhák mellett kiegészítők, táskák és cipők is megjelentek a kollekcióban. Paddigton névre keresztelt Chloé táska napjainkban az egyik legkeresettebb  modellé vált. A stílusos nők mellett olyan sztárok rajongtak és rajonganak a Chloé ruháiért, mint Jackie Kennedy, Maria Callas, Grace Kelly vagy Natalie Portman.

A kiegészítők mellett 1975-ben elindították a Chloé Perfumes vonalat is. Első illatuk, a Chloé a ?70-es évek fűszeres és szexi, hangsúlyos illatvonalába illeszkedik. Hihetetlenül gazdag összetevőkben: édes és harsány virágcsokor krémes kókusszal és fanyar fás jegyekkel, kiemelkedve közülük a tubarózsa, melytől az illat igazán nőiessé válik.

Hosszú szünet után 2008-ban előálltak az azóta legnépszerűbbé vált illatukkal, a Chloé Eau de Parfum-mel, melynek reklámarca a legkeresettebb modell, Anja Rubik, aki így fogalmazta meg, milyen is ez az illat:

? A Chloé Eau de Parfum nagyon szexi, virágos és egyedülálló. Modern, romantikus, friss és könnyed. Minden olyan nőnek ajánlom, aki személyessé szeretné tenni a mindennapokat.?

A Chloé Eau de Parfum végtelenül letisztult, púderesen rózsás illat, mely eleganciát és stílust kölcsönöz viselőjének. Modern és romantikus illat egyszerre, köszönhető a rózsás és virágos jegyeknek, az édes licsinek és a füstös ámbrának.

Az illat két új változatban is megjelent. A Chloé Eau de Toilette levegősebb és virágosabb, mint az eredeti változat. Tiszta és friss, mint a frissen mosott ruha. A Chloé Eau de Parfum Intense mélyen szexi és krémes, mint a méz és a fűszerek keveréke, melyek az illat alapjaiban találhatóak. A friss púderes jelleg mellett a meleg és fűszeres jegyek kapnak nagyobb hangsúlyt, így aki esti programhoz is a megszokott Chloé illatra vágyik, bátran próbálja ki az Intense változatot. Új változata a L’Eau Chloe, mely egy friss-zöldes illat, kifejezetten melegebb időre.

Legújabb parfümvonaluk, a Love, Chloé illatpiramisát tekintve is egyedülálló: a megszokott fej ? szív – és alapjegyek helyett az összetevők mind egyenrangúan, egymást erősítve bontakoznak ki az illat fejjegyében, így érték azt el, hogy az illat ugyanazon arcát mutatja a kifújás pillanatában és órákkal később is. A Love, Chloét a szépítkezés rituáléjának intimitása ihlette, ahogy a bőrre felkerült smink és illat felöltözteti a nőt. A Love, Chloé púderes és lágy illata úgy illeszkedik viselőjére, mintha egy második bőr lenne, mely krémes, virágos és érzéki. A vaníliavirág krémessége mellett az írisz földes jellege és a jácint édessége emelkedik ki az illatösszetevők közül. Egy csepp Love, Chloé reggel, nincs is más kiegészítőre szükség!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter