Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum – parfümújdonság

Carolina Herrera a Bad Boy sikerén felbuzdulva az új kiadás szakít a hagyományos formulákkal, és egy új illatuniverzumot tár elénk, amely a modern férfi kettős természetét tükrözi. Erős, mégis érzékeny, tekintélyt parancsoló, de képes együtt érezni másokkal, valódi hős, mégis felvállalja sérülékenységét: a Bad Boy férfit nem lehet beskatulyázni. Megszegi a szabályokat, hogy saját törvényei szerint élhessen. Ha hisz valamiben, arról nyíltan beszél és kiáll elvei mellett. Lázadó, akinek vannak érvei, és tudja, hogy a dac és a lázadó szellem nem zárja ki az együttérzést. Csábító sármőr, aki számára az ambivalencia nem opció.

A Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum esetében a merészség nem csupán marketing koncepció, hanem a fás illat formulájának vezérelve. Carolina A. Herrera, a Carolina Herrera Illatok kreatív igazgatója Bruno Jovanovic, Fanny Bal és Nicolas Beaulieu parfümőrökkel karöltve kreatív elméjük mélyére ástak, hogy megalkossák a modern formulára alapozott parfümöt. A fejjegy alapja a felvillanyozó hatású kender, amely meglepő választás és elsőként került be az alapanyagok közé a parfümgyártás történetében.  Az alapjegyeknél a bőr puha meleg illata hosszasan elidőzik a bőrön.  Ez a parfüm valóban szó szerint olyan, mint egy rossz fiú. Mágnesként tapad a bőrhöz és finom réteget képez rajta, melyből intenzív energia és önbizalom sugárzik.

 Az új lázadás illata

Amikor a Bad Boy Le Parfum illatot a bőrre permetezzük, elsőként kirobbanó energia szabadul fel. Ez a hatás a legjátékosabb citrusos gyümölcs, a grapefruit és a meghökkentően merész kender akkord meghitt találkozásának köszönhető. A parfümőrök határozottan leszámoltak a kender kizárólagosan pszichoaktív drogként való felhasználásának kliséjével, helyette üde zöld jellegét és felvillanyozó hatását helyezték a fókuszba. Az eredmény egy magas feszültségű illatélmény, amely forradalmi újdonságnak számít a modern parfümgyártás történetében, egyben merészen kifejezi a Bad Boy Le Parfum alapvetését, mely szerint a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Az elsőként megtapasztalt markáns energia hullám lecsitulása után a szívjegyben a fekete bors és a geránium tökéletes harmóniáját élvezhetjük. A fekete bors aromás és fűszeres, egyfajta kikacsintás is egyben, hogy az erőteljes érzelmek az energia robbanást követően is megmaradnak. A fekete bors társa a geránium levél, amely virágos, mégis rendkívül férfias illatjegy, az illatház 1991-ben megjelent első férfi illatának –   Carolina Herrera For Men – meghatározó illatjegye volt. Így kapcsolódik össze a múlt és a jelen, és rajzolódik ki a modern Carolina Herrera férfi jelleme, egy technológiai újdonságokban bővelkedő illat segítségével.

A parfüm bőrre permetezése után néhány perccel kibontakoznak a Bad Boy Le Parfum alapjegyei, melyek újabb meglepetésként hatnak és egyben szándéknyilatkozatként szolgálnak. Mindez nem meglepő, hiszen az Eau de Parfum lényegi eleme a kezdeti mély benyomás keltése, de az is hangsúlyos, ahogy a formula kibontakozik a bőrön. Ezen a ponton előtűnik a bőr akkord, amely talizmánként simul a bőrünkhöz. A nyers bőr természetes aromáját nem lehet lepárlással vagy kivonási eljárással előállítani, viszont helyettesíthető egyfajta illatillúzióval, amely egyben azt is jelenti, hogy minden bőrillatjegy más és más.

Színre lép a három mester parfümőr, Bruno Jovanovic, Fanny Bal és Nicolas Beaulieu, akik egy pimasz és szexi bőrjegyet alkottak meg, amely a férfi illatok világában klasszikusnak számító karakteres, de kiszámíthatatlan vetiver fűvel lép szövetségre.   A vetiver fű most kettős célt szolgál.  Könnyedén viselhetővé teszi a parfümöt, másrészt lehetővé teszi a férfiak számára, hogy végső karakterrel koronázzák meg stílusukat, miközben egy egzotikus és hedonisztikus utazás részesei maradnak. A Carolina Herrera illatházban a vetiver fű a Karibi-térség olyan csodás tájait idézi meg, mint Haiti vagy Santo Domingo.

Több érzéket rabul ejtő megtapasztalás

Új szabályok megalkotásával és a látókör kiszélesítésével a Bad Boy Le Parfum eddig feltérképezetlen és titokzatos területeket hódít meg. Mindez rejtélyesen megjelenik az illatüveg matt felszínén is, ahol a Bad Boy univerzum ikonikus villámja egyfajta kérdőjelet szimbolizál. Monokromatikus és esszenciális dizájn, a Carolina Herrera család  legmerészebb tagja, nyílt felhívás arra, hogy szakítsunk a megszokásokkal, merjünk valami újban gondolkodni. A Bad Boy Le Parfum a megalkuvást nem törő szofisztikáltság csúcsa, olyan férfiaknak, akiknek vonzereje az üres konvenciókkal való szakításban rejlik.  Olyan férfiaknak, akik sosem nyugszanak, nem unatkoznak, hanem bátran bármit megkérdőjeleznek.

Már kapható az új illat 50 és 100 ml-s változatban.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter