Carolina Herrera Bad Boy Cobalt – parfümújdonság

Nem tudom, hogy mennyire jön be a férfiaknak a Bad Boy vonal, mindenesetre újabb változat kerül hamarosan a parfümériák polcaira.

A Carolina Herrera bemutatta Bad Boy Cobalt Eau de Parfum Électrique nevű új férfi illatát. A Bad Boy Cobalt a 2019-es Bad Boy flankerje.

A Bad Boy Cobalt Eau de Parfum Électrique egy merész új fordulatot ad a modern férfiasság kettősségének – a koncepciónak, amely minden Bad Boy illatot meghatároz. Az ásványi szexualitás és a vad frissesség fúziója, ez az energizáló és komplex illat a legelegánsabb Bad Boy-t mutatja meg nekünk, aki inspiráltan önmaga lehet, és biztos abban, hogy megbízható barátai mellett bármi lehetséges.

Az ellentétek energizáló illata a rózsaszín bors friss, aromás csúcsjegyeivel rendelkezik, amelyeket a virágos, mégis férfias Geranium szívjegyei erősítenek. A Truffle Accord alapillat ásványi akcentusait füstös tölgyfa élénkíti, és etikus forrásból származó Vetiverrel és szexi cédrusfával egészül ki.

A fás aromájú illat kiegészítő jegyei közé tartozik a levendula és a fekete szilva.

A Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Cobalt Eau de Parfum Électrique 50, 100 és 150 ml-es kiszerelésben kapható.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter