Byredo Open Sky – parfümújdonság

Sajnos az utóbbi évek Byredo újdonságai nem igazán jöttek be nekem (kivéve az Eleventh Hourt), de azért mindig kíváncsian figyelem az új illataikat. Most jelent meg az Open Sky, nézzük, mit ígér!

“Az indulás és az érkezés között egy űr, egy vákuum húzódik, amely egy ürességhez hasonlít – kitöltetlen és hatalmas. Az Open Sky ezt a “köztes” teret vizsgálja, amely egyik félhez sem tartozik, miközben várakozással, reménnyel, izgalommal és emlékekkel telik meg. Az utazást, amely az elmúlt hónapokban a kizárás miatt messze háttérbe szorult, Byredo az Open Sky hódolatával drágasággá emeli.

[…] A pomelo citrusos energiája, ropogósan fűszerezve egy csipetnyi fekete borssal, alkotja a Byredo eme egyedülálló alkotásának nyitányát. Kenderlevelek veszik körül a nyitányt nyugodt, pihentető hangokkal – nyilvánvaló kontraszt, amelyből a feszült várakozás állapota bontakozik ki. A palo santo és a mámorító vetiver édes fás tónusai által hordozva egy csábító alaphang bontakozik ki, lehetővé téve, hogy az Open Sky a lehetőségek, a remények és a kiszámíthatatlanságok bőségéről meséljen egy alig megfogható helyen.”



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter