Burberry Her Blossom – parfümújdonság

A Burberry bemutatja új illatát, a Burberry Her Blossom parfümöt. Az eredeti Eau de Parfum gourmand ismertető jegyei megmaradtak, a mostani illatkompozíciót ragyogó szilvavirág illatfelhő lengi körül. Nyíló virágok és harmatos szirmok könnyed és pompás harmóniája, amely a virágba borult London tavaszi hangulatát idézi meg.

A KAMPÁNY

A kampány arca Cara Delavigne, aki megtestesíti a londoniak energikus és lendületes karakterét. Az új illat fotóanyaga Juergen Teller nevéhez fűződik, aki természetes hatású tavaszi fotókat készített Cara szülővárosának csodaszép helyszínein. Cara napfényben fürdő parkokat, nyíló virágokkal tarkított ösvényeket fedez fel és átadja magát az illatot meghatározó természeti jelenségek harmóniájának.

 

AZ ILLAT

A Burberry Her Blossom Eau de Toilette Francis Kurkdjian kreációja. Az illat mandarinnal és rózsaborssal indít, majd a szilvavirág és bazsarózsa illatfelhője szabadul fel. A krémes szantálfa és a pézsma melegséggel tölti meg és mélységet kölcsönöz a könnyed és gyümölcsös illatnak.

Fejjegy: mandarin és rózsabors

Szívjegy: szilvavirág és bazsarózsa

Alapjegy: pézsma és szantálfa

„A Burberry Her Blossom Eau de Toilette illatot a londoni parkok tavaszi pompája ihlette. A szilvavirág, citrusos jegyek és törékeny bazsarózsa szirmok kombinációja meglepően egyedi virágos illatharmóniát eredményez. A vonzó és finoman körülölelő rendkívül nőies illatot krémes szantálfa és pézsma teszi teljessé.”- Francis Kurkdjian

AZ ILLATÜVEG

Az eredeti Burberry dizájn köszön vissza. A kupak fehér színt kapott, amely a virágzó fák színét szimbolizálja. A lekerekített csiszolt üveget és a kupakot elválasztó aranyozott díszítőelem gravírozható, így az illat egyedi ajándék lehet.

A Burberry parfümök kifejezetten jó ár/érték arányban kaphatóak, kedvencem a Burberry Body Tender, istenien életvidám, friss citrusos-virágos-gyümölcsös tavaszi illat. A My Burberry ízig-vérig London illata, nagyvilági, luxust idéző, modern darab.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter