Burberry Body – parfümkritika

Stílusos és kifinomult parfümöt kreált a Burberry, igaz, ez csak fél óra után derül ki.

Az előző heti újdonságok között szerepelt a Burberry új nagyágyúja, a Body. Ma sikerült is kipróbálni a bőrömön, így már személyes tapasztalataimról is beszámolhatok.

Azon kevés parfümök közé tartozik a Body, ahol a reklám hűen tükrözi az illat lényegét és mondanivalóját. A Transformers 3-ban feltűnő Rosie Huntington-Whitely modell egy szál Burberry kabátban mindent elmond, amit az illatról el lehet mondani: roppant bőrre simuló és krémesen érzéki parfüm, de nem közönséges módon. A Burberry-re jellemző stílus és visszafogott elegancia a Body-ra is igaz.

Számomra ez csak a kifújás után kb. fél órával derült ki: a fejjegyben a frézia olyan tolakodó módon nyit, ami az én orromnak (és egy férfi kísérőmnek) túl erős volt. A barack édes jegye fel is erősítette ezt, így ha nem a bőrömön próbáltam volna ki, hamar elkönyveltem volna magamban, hogy ez nem az én illatom. Szerencsére a Body kibontakozhatott a bőrömön, így már a fás jegyek és a lecsillapodott virágok krémes és intim illata pompázik rajtam.

Ha hasonlítani kellene másik illathoz, talán a Love, Chloe-t mondanám, csak a Bodyból (szerencsére) hiányzik a Love, Chloe orgonás-jácintos nehézkes akkordja.

Egész nap figyeltem az illatot a bőrömön, pár óráig intenzíven kitart, fél nap után nagyon intim, halvány illatnyom marad. Ha most magamnak nem is vennék, de ha kapnék valakitől, örömmel használnám.

Fejjegy: üröm, barack, frézia

Szívjegy: írisz, rózsa

Alapjegy: kasmírfa, szantál, ámbra, pézsma, vanília



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter