Búcsú a Fenditől

Rossz hírem van a Fendi rajongóknak. A híres olasz divatház, mely 1985 óta parfümöket is gyártott – olyan híres illatokkal, mint az Asja, Palazzo, a Fan di Fendi sorozat és még sorolhatnám – végleg kifuttatja parfümjeit. Ugyan a nagy klasszikus illatokat már csak gyűjtőktől, illetve interneten lehet beszerezni, az utóbbi évek illatai azonban ott állnak a nagy parfümériák polcain, jelentős kedvezménnyel kecsegtetve a Fendi rajongókat. Én sosem voltam különösen elájulva a Fendi parfümöktől, persze ez nem azt jelenti, hogy rosszak lennének, egyszerűen én nem érzek semmi átütőt, semmi „most azonnal kell nekem ez az illat” érzést. Persze van pár illatuk, amit egészen jónak találok, finomak, stílusosak. Úgyhogy ízelítőnek bemutatom a számomra legkedvesebb 3 Fendi illatot, melyből talán még találtok a boltok polcain.

o.27043

Fan di Fendi edt remek ötlet nyárra, aki még szeretne Fendi illatban pompázni, mindenképp szerezzen be egyet. Frisseség és elegancia találkozása citromfa, keserűnarancs, narancs, feketeribizli, jázmin és pacsuli illatával. Zöld-citrusos illata nem a citrusok harsány oldalát mutatja, hanem a zöld teának köszönhetően megnyugtat és ellazít. Enyhe bőrös jellege pedig fokozza a stílusos megjelenést.

Ha valaki inkább a még nőiesebb Fendi illatokból tankolna fel, akkor az Acquarossa edt-re érdemes lecsapni. Lehengerlő, magabiztos és nagyon nőcis, de a virágok játékossága és eleganciája is benne van. Leginkább azoknak a hölgyeknek az illata, akiknek a hajcsattól kezdve a napszemüvegen és táskán át, a körömlakk színe és a cipőjük is harmonizál….akiknek mindenük a divat. Temperamentumos illat melyben a mandarin, vérnarancs, bors, ibolya, pézsma és peónia az uralkodó illatjegyek. Nagyvilági gondtalanságával abszolút az élet élvezetét hirdeti. Carpe Diem!

fan-di-fendi-leather-essence parfüm

És amit a leginkább sajnálok, hogy megszűnik, az a Fan di Fendi Leather Essence. Aki az előző két citrusos illattól hidegrázást kapok, viszont a buja, telt, töményebb, vadítóan nőies illatokat szereti, az most figyeljen. Egy kis pihe-puha mandarinos elemi gyanta olvad bele, az erőteljesen bőrös illatba. A rózsával hintett vanília pedig izgalmasan jelenik meg a tonkabab adta rendkívül édes illatba. Az illat enyhén füstös, animális jellege zárul.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter