Bruno Banani Absolute Man – a méret a lényeg!

Mindaz, amire a nők igazán vágynak most elérhető lesz! Idén februárban megérkezett az új bruno banani férfi illat, az Absolute Man. Egy izgalmas illat férfiaknak, akik tudják mit akarnak és egyszerűen ellenállhatatlanok a nők számára. Olyan férfinak, aki élvezi az élet minden pillanatát, mert tudja, hogy a nők mire vágynak.  A klubban ő az egyetlen, aki lazán, nyugodtan üldögél, míg a többi férfi kemény erőfeszítéseket tesz, hogy lenyűgözze a nőket a táncparketten; ők azonban nem ezt akarják.  Ő csak hátradől, stíröli a nőket és vár…vár, hogy ők tegyék meg az első lépést. Ha egy nőnek megakad rajta a szeme, elfelejt minden más férfit maga körül. Azonnal tudja: ő az, akit akart. Stílusa természetes és magabiztos. nyugodtsága egyszerűen lehengerlő. Rabul ejt minden női szívet pajkos mosolyával és a huncut csillogással a szemében. És ő, a nő, már nem tehet semmit, tudja, hogy közelebb kell kerülnie hozzá?

bb_absolute_man_01

Az illat nyitánya igazi energiabomba, mely a fagyasztott gyümölcsökből és a vibráló fűszerekből kevert energia ital accord köré épül ? laza, pozitív hangulatba hozva viselőjét. Az alapjegy az ellenállhatatlan érzékiség kifejezője: az igazi férfiasságot az ámbrás-fás jegyek adják, melyet a csábító tonkabab és a vanília érzékisége tesz teljessé némi magabiztossággal ötvözve, hogy elragadó legyen a nők számára.

Kapható 30 ml, 50 ml és 75 ml kiszerelésben.

BRUB_AM_EDT-50ML-PACKSHOT_LOW-RES_jpg_jpg_dl

Kihagyhatatlan lehetőség a Müller és a Douglas üzletekben! A ?Méret a lényeg? promóciók alkalmából kedvenc celeb parfümjeid közepes kiszerelését kis kiszerelés árában kaphatod meg, ami kb. 30%-os megtakarítást jelent!

Megoszlanak a vélemények arról a régi mondásról, amely szerint ?a méret a lényeg?. Szerintünk ez a tényező igenis fontos, legalábbis a parfümök kiszerelésében biztosan. Idén Valentin-nap alkalmából februárban a közepes kiszerelésű Naomi Campbell, Christina Aguilera, Dita von Teese, Avril Lavigne és Gabriela Sabatini termékek kis kiszerelés árában kaphatóak. Nehéz eldönteni melyik illattal csábítsd el a szerelmesek napján párodat? Csábító és ellenállhatatlan lennél vagy inkább nőies? Játékos, huncut énedet szeretnéd inkább megmutatni? Bármelyik illat mellett is döntesz, ezt a lehetőséget kár lenne elszalasztani. Hisz? a méret most tényleg számít.

Andrea

size_matters_valentine



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter