Boss Alive Parfum – parfümújdonság

A BOSS új korszaka továbbra is inspirál, hiszen mottója a „Be Your Own BOSS”, vagyis “Légy a saját főnököd”, rezonál a világban élő egyéniségekkel. A saját főnöködnek lenni annyit jelent, mint így élni: megtalálni a célodat, alakítani a sorsodat, és minden nap megírni a saját szabályaidat.

Az illat, mely növeli a pozitív energiákat

A BOSS nő erejét és pozitív energiáját ünnepelve, a BOSS bemutatja a BOSS ALIVE Parfum-öt. Ez a felemelő új illat hívogat, hogy élj úgy, akárcsak egy vezető, az által, hogy megteszed mindazt, ami téged leginkább éltet.

Egy elbűvölő tehetség

A BOSS ALIVE arca a Hollywood-i színésznő Emma Roberts, aki a főszereplője az új kampánynak, mely az illat bevezetésének jegyében készült. A ragyogóan mosolygó Emma gyönyörű megjelenése sugározza pozitív, szenvedélyes természetét, és optimista, energikus hangulatot teremt.

A pozitív kampány minden nőhöz kapcsolódik, akiket inspirál, hogy a saját főnökükké váljanak, akik megtestesítik a női erőt a saját módjukon és minden napban megtalálják a pozitívumot.

Egy energizáló illat

A bátor ámbrás-fás-virágos kompozíció a jázmin, bőr és vetiver jegyekkel lép fúzióba. A BOSS ALIVE Parfum hasonló az eredeti Eau de Parfum-höz, az elegáns Eau de Toilette-hez és a megnyerő Eau de Parfum Intense-hez a BOSS ALIVE illatcsaládban.

A meleg virágok pozitív energiát árasztanak és megerősítik a nőiességet, amíg a bőr-akkordok energikus ámbrás jegyekkel gazdagítják az illatot.  A vibráló, fás akkordok a magabiztosság és az erő lenyomatai.

Ékszerként öleli körbe az üveget az arany díszítés, amíg az élénkvörös szín a BOSS ALIVE nő még energikusabb szellemét foglalja magába.

Ez a negyedik ALIVE-illat és a harmadik, melyet szintén Honorine Blanc és Marie Salamange parfümőrök alkottak. A BOSS ALIVE parfümöket az erő és a pozitivitás inspirálta, mely minden olyan nőben lakozik, aki úgy él, akár saját főnöke.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter