Boadicea the Victorious – 3 illat, mely megihlet

Híres, arisztokratikus és elegáns…ez a Boadicea the Victorious. A minap a Madison Parfümériában járva bukkantam rá 3 illatukra, melyeket eddig még én sem ismertem. Az illatok annyira szépek és minőségiek, hogy ebben a cikkben az illatokhoz illő öltözékekkel szeretnélek meglepni benneteket!

Vágólap01

Ehhez a fehér-arany könnyed és elegáns összeállításhoz a Chariot-ot választottam. Gyönyörű, előkelő illat, kifejezetten alkalmakra, estélyre, fogadásra és minden olyan helyre, ahol előkelően illik megjelenni. A Chariotban a bogyós gyümölcsös és citrusos kezdés után a legnőiesebb virágok vonulnak fel, így kap helyet a rózsa, jázmin, ylang-ylang, cseresznyevirág, neroli és frézia. A szerecsendió, kardamom, oud, vanília, szantálfa és benzoégyanta a gazdagságot és minőséget hozzák el nekünk. Az arany szín parfümbe öntve.

Vágólap02

Iceni: talán a legszexisebb illata a Boadiceának. A minőségi csábítás eszköze, mely titokzatos hercegnővé varázsolja viselőjét. A jázmin és rózsa mellett pedig a fűszeres-édes-füstös jegyek teszik olyan csábítóvá, hisz a fahéj, szerecsendió, a szantál és kasmírfa, a vanília, a tonkabab, a pézsma és a pacsuli csupa érzékekre ható, maga körül mindent megperzselő összahatással, jön,lát és győz.

bale

A Monarch egy igazán férfias unisex illat, minden részletében tökéletesen megkomponált. Ennél a parfümnél minden stimmel, ízléses, egyedi és arisztokratikus. 100% luxus. A citrusokra ültetett tea kimért, megnyugtató hatása fokozódik izgalmassá a fűszeres jegyektől, a fahéjtól, kardamomtól és a rózsaszín borstól. A rózsa, jázmin és frézia miatt a fent említett Chariot méltó párja lehet. És a lényeg ami miatt inkább férfias, mint unisex, az a tölgymoha, pacsuli, tömjén, oud, cédrus és a bőrös jegyek luxust sugárzó férfias magabiztossága. A tonkabab, vanília, labdanum és a benzoégyanta bársonyos lágysága koronázza meg az alkalmi Monarch-ot.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter