Bemutatkozik: Bottega Verde

Mindig nagy öröm, ha új márka mutatkozik be hazánkban. Az olasz, natúrkozmetikumokat kínáló Bottega Verde pár hónapja nyitotta meg virtuális kapuit a hazai fogyasztók előtt.

“A természet, mint ihletforrás mindig is a DNS-ünkben volt. Ahogy a Bottega Verde egy kis gyógynövényboltból a mai vállalattá nőtte ki magát, hű maradt a természetességhez, amelyről mindig is híres volt, és olyan innovációs folyamatot követett, amelynek célja, hogy termékei egyre biztonságosabbak és hatékonyabbak legyenek. Formulái jelentik a kiindulópontot a megújuláshoz vezető úton, amely magában foglalja a felesleges vegyszerek elkerülésének ígéretét, és a természetes összetevők fáradhatatlan kutatását.” – bottegaverde.hu

A márka saját, 300 hektáros toszkán birtokán termeli a természetes alapanyagok jó részét, az Olaszországban nem termeszthető alapanyagokat pedig a világ számos pontjáról szerzik be, ahol az adott növény kifejezetten őshonos. Dermokozmetikai kezeléseik felesleges vegyi komponensek nélkül készülnek, és nem tartalmaznak paraffint, vazelint, formaldehidet és parabént.

Ennek fényében válogattam lelkesen a weboldalon és választottam ki a Vaniglia Nera, azaz a Fekete Vanília termékcsaládot. Fekete vanília, igazi vaníliavirággal, kávébabbal és kókusztejjel. Nagyon klassz, hogy a parfümökhöz testápoló termékeket is lehet válogatni, a fekete vanília testkrémje abszolút hozza az Yves Rocher vagy The Body Shop testkrémjeinek minőségét. A Vaniglia Nera egy ámbrás vaníliás illat, amelyben a kávéba áztatott vanília kap főszerepet, méghozzá már egyenesen a fejjegyekből izzik fel az élénk gourmand akkord. Izgalmas a kókusz krémes jelenléte, ugyanakkor a szívjegy vibráló virágos jegyei biztosítanak bennünket arról, hogy egy ízig-vérig addiktív, kacér illattal állunk szemben. Az alapjegy fás-pikáns aromájában a maláta kissé pirított jegye a nagy adag pézsmával és pacsulival kellően fűszerezi az érzéki jegyeket. Eau de Toilette töménységű, testpermetként javasolom használni, bár az illata pár spricc után is kellően tartós és erős. A Bottega Verde parfümök simán hozzák az Yves Rocher és a L’Erbolario színvonalát.

Pláne ha feldobjuk az illatában megegyező testvajjal. Nagyon jó minőségű testvaj, élmény használni. Az édesmandula-olajnak és a méhviasznak köszönhetően pihe-puha lesz tőle a bőr. Szerencsére a testvaj kiadós mennyiség és nem kell félni, hogy hamar kifogy.

Nézzetek szét a webshopban, mert számos termék akciósan beszerezhető, és a nyári szezonra remek napvédőkkel készültek! Én tuti, hogy törzsvásárló leszek!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter