Beauty-poszt: az új őszi Isadora kollekció kipróbálva!

Rendhagyó poszt következik, még beauty kategória, de nem parfüm, de muszáj megosztanom veletek:) Szerencsés vagyok, hogy kipróbálhattam az új, őszi Isadora kollekciót a Douglas parfüméria jóvoltából. Ritkán adatik az meg nekem, hogy egy teljes kollekciót használhassak, amelyben az összes darab harmonizál egymással, vagy éppen kiegészítik egymást.

Alapozásnak mindjárt egy BB Cream dukál, mely 6 funkciót lát el egy személyben: alapoz, színez, ápol, korrigál, hidratál és véd. Alapozó helyett is használható, és amiért nálam plusz pont jár, SPF 12-es fényvédővel van ellátva.

Az ősz legvagányabb színeit magába sűrítő Paradox kollekció számos meglepetést tartogatott. A tartós Wonder Nail körömlakkok sötétkék, mélybordó, halvány rózsaszín és csokibarna árnyalatai épp elegendőek a szezonra, hiszen nincs az a ruhatár, amelyhez ne illenének. A nagy meglepetést a kollekció két rúzsa tartogatta: Az idei szezon a matt rúzsoké (vissza a 2000-es évekbe!), az Isadora 3 árnyalattal jelentkezett: a Bare Bohemian első látásra és próbára is szerelem lett natúr barnás színével, míg a Femme Fatale – nevéhez híven – egy vérbő dögös vöröses árnyalatú rúzs. Ehhez a legújabb Transparent Lipliner ajakkontúrt használtam, ami – meglepő módon- átlátszó, de nagyon szépen megfogja a kontúrban a rúzst.


Imádom a szemkihúzó tusokat, minden színben, fazonban használom őket, végre az Isadora is gondolt azokra, akik nem csak feketét használnak, hiszen a kollekció darabja a Glossy Eye Liner barna árnyalatban. A szemek idén is füstösen csillogó barnában és szürkében fognak játszani, a 4 részes Eye Shadow Quartet 2 árnyalata tökéletesen passzol sötétbarna szememhez:) Azoknak, akik imádják a krémes szemhéjfestékeket jó hír, hogy az Isadora Cream Mousse szemfestékei már 6 árnyalatban elérhetőek.

A Dynamic Lash szempilla spirál duo nem mást ígér, mint dúsabb, erősebb és hosszabb szempillákat egy hónap alatt. A kúrát még csak most kezdtem, így az eredményről nem tudok beszámolni:)

Végül az idei körömtrend szenzációja következik, aMagnetic Nails, azaz a mágneses körmök. a 10 árnyalatban megvásárolható körömlakkok önmagukban is menő, fémes árnyalattal bírnak, de ha a lakkozás után közvetlenül a hozzájuk kapott kis mágneses lapot a köröm fölé helyezzük, akkor halvány mintázat rajzolódik ki a körmön. Érdemes kipróbálni, rajtam nagy sikert aratott.

Kifejezetten szeretem a saját márkás termékeket, legyen szó bármilyen nagy kozmetikai hálózatról. Így az Absolute Douglas termékeket is örömmel próbáltam ki. Elmondhatom, hogy legnagyobb sikert a barátnőim körében az Absolute Nails őszi kollekciójának egyik darabja, az Orange Tea érte el. Valami frenetikusan izgalmas narancsos-piros színe van, benne enyhe csillámokkal. csodaszépen fest a körmön. Nagy meglepetésemre az Absolute Nails körömlakkok a legnevesebb márkák lakkjait is verik tartósság szempontjából, érdemes pár alapdarabot beszerezni.

Az Absolute Eyes mono szemfestékeit pedig nagyon kényelmes hétköznap reggel, éppen késésben használni, hiszen 1 perc alatt feldobható, és kész az egyszerű smink.

Az Isadora és Absolute sorozat darabjait a Douglas parfümériákban találjátok meg.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter