Beauty-percek: Yves Rocher napozó termékek

Így lehet egyszerre ápolt és csodás napbarnított a bőrünk!

Sokan azért kerülik a napozást, mert az ráncosabbá, szárazabbá teszi a bőrt. A túlzásba vitt napfürdőzés valóban káros a bőrünkre, de sok-sok pozitív hatása miatt kár lenne lemondani róla teljesen. Ha betartjuk a napozás legfontosabb szabályait, a legintenzívebb órákban árnyékba vonulunk és napozás alatt, illetve után a megfelelő krémekkel ápoljuk a bőrünket, nemcsak szép napbarnított színünk lesz, de ápolt és selymes is.

Barnulás a tengerparti iringo erejével

A Hidratáló naptej ereje a tengerparti iringó kivonatban rejlik, amely serkenti a bőr melanintermelését és a sejtmegújulást, erősíti a bőr természetes védő képességét a napfény negatív hatásaival szemben. Csodálatos az illata, vízálló és nagyon gyorsan beszívódik. Ha magasabb védelemre van szükségetek, akkor választhattok 30-as és 50-es faktorú termékeket is.

Csak arcra

Ha a naptól nektek is jelentek már meg pigmentfoltok az arcotokon, akkor bizony extra védelem szükséges. Az Anti Age arcápoló 50-es fényvédő faktorral óvja a bőrt a nap káros sugarai ellen és a nap okozta öregedési jelektől is, miközben hidratálttá és simává varázsolja az arcbőrt. Ennek a terméknek is kellemes az illata és hamar be is szívódik. A nyári időszakban nemcsak strandra, hanem mindennapi használatra is ajánljuk az extra védelem érdekében.

Napozás után

Ha leégtetek vagy csak extra ápolásra van szükségetek, akkor a Napozás utáni 3 az 1-ben hidratáló testápoló vagy a Napozás utáni bőrszépítő anti age arcápoló termékek lesznek segítségetekre. Intenzíven hidratálják, regenerálják és feszesítik a bőrt, védenek a napozás okozta pigmentfoltok ellen.

Az Yves Rocher napozó termékeinek flakonja újrahasznosított műanyagot tartalmaz, a termékek pedig színezék- és parabénmentesek.

Keressétek az Yves Rocher üzletekben, vagy a webshopban: www.yves-rocher.hu

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter