Beauty-percek: Rimmel kedvencek

Az úgy volt, hogy teljesen rákattantam az új Rimmel The Only 1 rúzsokra. Lányok, ennyire tartós, jól fedő, szép árnyalatú rúzsokat még nem pipáltam, nagyon bejöttek, úgyhogy már 4 árnyalat büszke tulajdonosa vagyok, és úgy vagyok vele, hogy kell mind! Ennek apropóján kicsit beleástam magam a Rimmel márkába, és 1-2 újdonságot kipróbáltam, ezekről hozok most egy rövid beszámolót!

rimmel parfümblog

Szóval a The Only 1 rúzsok amellett, hogy hihetetlenül tartósak – konkrétan délben kifestettem a szám, és este sminklemosóval le kellett mosnom -, krémes állagúak, nem szárítanak (ez a halálom), és isteni finom illatúak. Ha pedig csak egy jól hidratáló, nem annyira feltűnő rúzsra vágyom, akkor jöhet a Moisture Renew Sheer & Shine rúzs!

Már rájöttem, hogy habár a gél lakkok szuper tartóssáhot ígérnek, soha nem lesznek olyan tartósak, mint a szalonokban csináltatott, professzionális gél lakkok, úgyhogy nem csodát várok, hanem minimum egy hétig való tartósságot. Na jó, ha már 5 napig lepattogzás nélkül marad a körmömön egy lakk, pezsgőt bontok (itt jegyzem meg, hogy bár gumikesztyűben mosogatok, de van, hogy kézzel mosok ki egy ruhát, állandóan vízben nyúlkálok a gyerekem miatt, szóval semmi kímélő életmód!). Nagyon megörültem, amikor a Rimmelnél is megjelent a SuperGel gél lakk, hozzá való fedőlakkal. Én 025 Urban Purple árnyalat boldog tulajdonosa vagyok, bevallom, úgy kaptam, magamnak meg sem vettem volna ezt a színt, és milyen rosszul tettem volna. Kifejezetten jól áll, csodálatos a körmömön, sokan megdicsérték rajtam. az a furcsa eset állt elő, hogy az első alkalommal elfelejtettem a fedőlakkot feltenni (a tartósság titka egyébként 2 réteg lakk és utána egy réteg fedőlakk, persze betartva a száradási időt), és úgy minimum 5 napig minimális körömvégi kopással, de szépen fent maradt a körmömön. Aztán legközelebb már fedőlakkal is kipróbáltam, de akkor nagyon nem kíméltem víztől, és a makulátlan állapot 4 napig tartott. Konklúzió: ne nyúlkáljak vízbe, mert akkor tovább marad fent a lakk, valamint nálam kiállta az otthoni gél lakk-próbát, mert tudom, hogy nincs az a gél lakk, ami 1 hétnél tovább tart lepattogzás nélkül. be fogok szerezni még több árnyalatot.

Rita Ora körömlakk sorozata igazán formabontó, vagány színeket tartalmaz, nekem eddig egy narancssárga volt itthon a móka kedvéért, de a Give it Some Welly matt szürke árnyalata kihozza belőlem is a különc anyukát. lábkörmökön kifejezetten vagány!

A Rimmel London termékeket keressétek a drogériákban, parfümériákban!

Andrea

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter