Beauty-percek: Max Factor The Rule Breakers Collection

Vége a kompromisszumoknak! – szól a Max Factor új szlogenje a tavaszi újdonságok kapcsán. A “Rule Breakers” elnevezés a szabályszegő sminkmesterséget takarja, valójában finoman látszólag ellentmondó tulajdonságokat ötvöző kozmetikumok. Senki ne gondoljon vad dolgokra, igazából arról van szó, hogy egyes termékek több termék áldásos tulajdonságait ötvözi, mely megfelel 2017 tavaszi trendjeinek. Lássuk, melyek azok!

max factor parfümblog

Ha van valami, amit nagyon szeretek a Max Factortól, akkor az a szempillaspirál. Nálam eddig egytől egyig beváltak. Elvárásom egy jó szempillaspirál felé sokrétű: fogjon vastagon (ergo ne láthatatlan legyen, hanem drámai), dúsítson (inkább lemondok a hosszú pillákról, csak dús legyen), ne ragassza össze a pillákat, és nem utolsó sorban ne potyogjon le a szemem alá, ne csináljon tipikus “panda szemeket”. Sok spirállal befürödtem már, de eddig minden Max Factor bejött, amelyet az elmúlt pár évben használtam. Az új 2000 Calorie Curl Addict két termék egyben: dúsít és göndörít is. Pont nekem való, így nem kell lemondanom a dús és íves pillákról. Tömött, finoman ívelt kefe, már első rétegben észrevehető, két rétegben valóban hozza a drámai hatást. Nálam nem potyogott, úgyhogy fellélegzek, jó kis beauty darab.

Sokan értetlenül állnak egy színtelen ajakkontúr előtt, pedig nagyon jó kis innováció, én már egy másik márka ilyen termékét elhasználtam, és kapóra jön az új Max Factor univerzális színtelen ajakceruza. Mert minden egyes ajakrúzshoz passzol, láthatatlan keretet ad az ajkaknak, nem tud túlfolyni a rúzs. Ha kissé beljebb is húzod az ajkaidon, akkor remek fixáló. Érdemes beszerezni, szeretni fogjátok!

Hiánypótló újdonságként szerepel a Max Factor kínálatában a szemöldökformáló zselé. Bevallom, kissé szkeptikus voltam ezzel a termékkel, mert remekül elvagyok a szemöldök ceruzámmal, és annak keféjével, nem éreztem hiányát egy zselének. Kipróbáltam, és valóban szépen elrendezi a pillákat. Nem szárad meg úgy, mint például egy hajzselé de nem is marad nedves, valahol a kettő között, nekem pont ezért nem lett nélkülözhetetlen kelléke a neszesszeremnek, mert kicsit szilárdabb tartást várnék. De ha valaki nem így szereti, annak érdemes kipróbálnia.

A Max Factorhoz is begyűrűzött a matt őrület, már ami a rúzsokat illeti. Tudjuk, hogy ma egy rúzs nem lehet eléggé matt, viszont ezek erősen szárítják az ajkakat, és nem megfelelő hidratálással elég csúnya ráncos hatású lesz az ajak. A Max Factor Velvet Matte ezt a szárító hatást kívánja kiküszöbölni azzal, hogy hidratált hatású ajkakat kínál matt megjelenésben. Valójában a Velvet Matte egy kevésbé fénylő rúzs: remekül hidratál, nem szárít, közepesen tartós, és minimálisan matt finisű. Ne ezt válasszuk, ha durván matt rúzst keresünk. Hozzáteszem, kényelmes viselet az ajkamon.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter