Beauty-percek: Lush újdonságok

A nyúl évébe léptünk, vele együtt a nyugodt, gyarapodó kínai holdújév is beköszöntött. Ha már gyarapodás: welcome, mindig üdvözlöm, ha Lush újdonságokat tudok begyűjteni. Nos, ebből hiány nincs, mert gőzerővel jönnek a jobbnál jobb régi és új kedvencek!

Először is Hoppy New Year! Nem őrültem meg, nem írtam el, a Lush holdújévet üdvözlő csomagja ezen a néven jelent meg. A csomagban egy igazi kedvenccel: a Flying Fox nagyon népszerű illat a Lushnál, csak éppen limitált, szóval, aki szeretne egy tusfürdőt, az ezt a csomagot keresse. Továbbá a csomag tartalma még egy Karma szappan, ami tudjátok, hogy nagy kedvencem! És hogy dekorálhass, kapsz hozzájuk egy cuki matricás csomagot is, naná, hogy a gyerekem lenyúlta!

A nyúl éve nem indulhat mással, mint egy édes, rózsaszín-arany fényben játszó Gold Rabbit fürdőbombával. Nem csak az egyik legszebb fürdőbomba, amit valaha láttam, hanem csodás illatú is: szantálfa, bergamott és neroli biztosítja a nyugodt, relaxált fürdőzést.

Magam sem gondoltam, hogy mennyire kell egy magnéziumos-mentás masszázsolajtömb, amig nem lett. Hát, gyerekek, ez must have annak is, aki nem élsportoló, de mondjuk a napi jövés-menésben bizony elfáradnak az izmai, vagy szüksége van egy kis lazításra az esti alváshoz. A masszázsolajtömbökről annyit kell tudni, hogy akár máson, akár magadon is alkalmazhatod, szilárd, kézbe simuló tömbök, de pillamatok alatt a bőrödön felolvadva olajos ápolóként funkcionál. Én simán használom őket testápoló helyett, sőt, így télen ez baromira kell is! Azért a magnéziumos izomlazító tömböket nem, azokat meghagyom az esti lazuláshoz. Én az After magnéziumos-borsmentás masszázstömböt használom: egyrészt a borsmenta baromi jól “pezseg” a bőrömön, másrészt nem is tudtam, hogy a magnézium ilyen módon is bejuttatható az izmokba, tényleg sokkal jobban éreztem magam, amikor este ezt használtam. Szeretni fogjátok, vagy lepjétek meg vele a párotokat, nagyon fogja díjazni!

A Lush újdonságait megtaláljátok a Lush webshopjában ( www.lush.com/hu ) vagy az üzleteikben!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter