Beauty-percek: IsaDora újdonságok & NYEREMÉNYJÁTÉK

UPDATE!

Köszönöm mindenkinek a játékot, a nyertes pedig nem más, mint:

Vera (ko*****r@gmail.com)! ✌????????????

Gratulálok!

Pár IsaDora újdonságot volt módomban kipróbálni az elmúlt hetekben, muszáj veletek megosztanom tapasztalataimat, ráadásul most arra is lesz lehetőség, hogy valaki két újdonságot kipróbálhasson közülük, jó hír, ugye? 🙂

Ha van, amiben az IsaDora erős, akkor az a “kerék”. Már pár éve jelen van a márka kínálatában az úgynevezett wheel, azaz kerék, amely jellemzően valamilyen arcra való make-up-ot tartalmaz különböző árnyalatokban. Van korrektor wheel, pirosító wheel, bronzosító wheel és highlighter wheel is, amelyek azok számára nyújtanak kiváló alternatívát, akik szeretnek többféle árnyalat közül választani. No, meg a gyűjtők és beautyaddict sorstársak csapnak le rájuk azonnal, mert nagyon jó kis cuccok. Most egy szintet lépett az IsaDora, hiszen kidobta az “All-In-One Face Wheelt“, azt a mindentudó kis okost, amelyben egyszerre van korrektor, kontúrozó, bronzosító, highlighter és pirosító. Igaz, mindegyikből csak 1-1 árnyalat, de higgyétek el, ezek olyan árnyalatok, amelyek a nagy többségnek jól állnak. Személy szerint imádom: nagyon praktikus, nem kell előkotorni 4-5 féle terméket, csak mint egy festő, ebből az egy palettából dolgozok:) Természetesen minősége tökéletes, mint ahogy eddig megszokhattuk az IsaDora-tól. Praktikus ki tutorial van a csomagolásán, szóval nem kell attól félni, hogy az ember valamit rossz helyre ken fel. Az ára ugyanannyi, mint az eddigi wheel-eknek, 10.600 Ft.

Már olvashattatok az őszi újdonságokat beharangozó posztomban az új mono szemhéjfestékekről, én azóta is gyűröm az én kis Smoked Pearl árnyalatú szürkémet, nagyon meg vagyok elégedve vele. Most bővült a gyűjteményem az Army Green-nel, ami matt, sötét khaki árnyalat. Én sokszor használom ezt az árnyalatot, de matt finisű még nem volt. Azt tapasztaltam, hogy gyöngyház bézzsel kombinálva kifejezetten ütős. Szemhéj-alapozóval kombinálva kifejezetten tartósnak bizonyul. 3600 Ft

Sajnos nem hibátlan babaporcelán a bőröm, van mit elfedni, így nálam korrektor nélkül nincs smink (kivéve nyáron…akkor pont nem érdekel:). Külön öröm volt, hogy kipróbálhattam az új, szivacsos végű folyékony Light Up korrektort, amely az ígéret szerint elfedi a finomabb ráncokat és bőrhibákat, világosítja a fáradt bőrt, és ezáltal üdébb hatást kelt. Egy biztos, nagyon praktikus kis szerkezet lett, elég egy kicsit kicsavarni belőle, és már kenhető is a korrektor, ami valóban hamar elkenhető. Finom fedést biztosít, és a mikroszemcsés gyöngyöknek köszönhetően valóban ragyogóbb arcszínt kölcsönöz. 5 árnyalat közül lehet választani, nekem a 03 beige az, amely a nagy többség számára passzolhatna. 5600 Ft.

Mi mással zárhatnánk a sort, mint egy jó kis rúzzsal. Megújult az IsaDora rúzskínálata: új formula, új színek és új, mágneses csomagolás. A Perfect Moistre Lipstick rúzsok lényege az erős hidratálás és fényes finis, míg a Perfect Matt Lipstick szatén finist kínál. A hidratáló rúzs 18 új árnyalatot kínál, valamint a 14 legkeresettebb árnyalatot lehet elérni az új csomagolásban. A matt rúzsok közül a már meglévő 8 árnyalat újult meg. Szeretem az IsaDora rúzsait, évek óra szinte csak ezeket használom. A matt rúzsok brutál tartósnak bizonyultak, míg a hidratáló rúzsok szinte észrevétlenül ülnek meg az ajkakon. Az új, mágnesesen záródó kupakok pedig zseniálisak, és biztonságosak (azoknak, akik mint én, a táskájukba dobálják be a rúzsokat). 4990 Ft

Az IsaDora termékeket kizárólag a Douglas parfümériákban tudjátok megvásárolni. Az IsaDora hivatalos honlapján még több infót találtok a kollekciókról.

***NYEREMÉNYJÁTÉK!***

Drágáim, itt a lehetőség, hogy ti is kipróbálhassatok két remek IsaDora darabot. Ide a poszthoz kommentben írd meg, hogy melyik az a sminktermék, amely elengedhetetlen a mindennapi rutinodban. A nyeremény pedig 1 db “Smokey Pearl” árnyalatú szemhéjfesték és 1 db matt fekete szemhéjtus, amelyet 1 szerencsés kap meg!

A válaszokat október 30-ig várom, majd itt a posztban fogom kihirdetni a nyertest. A kommenthez nem szükséges regisztráció, viszont valós email cím igen! A nyereményt postán maradó küldeményként tudom küldeni (csak magyarországi címre). Előfordulhat, hogy a hozzászólásod nem jelenik meg azonnal, mert a blog szűrője moderálásra ítélte, ilyenkor ne aggódj, és főleg ne küldd el többször, én majd moderálom, és akkor már te is látni fogod! 🙂

(Kérlek benneteket, hogy csak olyan vegyen részt a játékban, akit komolyan érdekel a nyeremény, ugyanis az utóbbi időben egyre több nyereményt nem vesz át a nyertes, így újra postázhatom a soron következőnek, miután visszaküldi a posta, hogy a címzett nem vette át…ez nem fair velem szemben sem, hiszen én mászkálok szabadidőmben a postára, és saját zsebből állom a postaköltséget is. :x)

Sok szerencsét!



47 thoughts on “Beauty-percek: IsaDora újdonságok & NYEREMÉNYJÁTÉK”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter