Beauty-percek: IsaDora tavaszi újdonságok

Jó pár hete nálam már tavasz van, mármint sminkelés terén, köszönhetően annak, hogy az IsaDora új tavaszi kollekciójából jó pár darab tesztelésre érkezett hozzám. Tudjátok, hogy nagyon szeretem ezt a svéd márkát, és nem csak azért, mert több terméket tesztelhettem, én tényleg meg is veszem azokat a darabokat, amelyek nálam beváltak. Szóval most is őszintén szeretnék írni nektek a tavaszi újdonságokról. Az idei tavasz a vibrálóan élénk pasztellszíneké lesz! Nincs mese: fiatalos, vagány színek, de abszolút kombinálhatók, csak egy kis inspiráció kell hozzá. Én bőszen követem a márka magyar facebook és instagram oldalát, sőt az official-t és a németet is, de ha rákerestek az #isadoramakeup-ra, akkor számos videót, fotót kidob, jobbnál jobb ötletekkel.

Itt most nem látszik, de a tavaszi kollekció része egy kék paletta is, én pedig a narancsos-barackos palettát próbálhattam ki, a hozzá passzoló narancsos rúzzsal.

Kezdjük a kedvencekkel:

Mi más lehetne, mint a négyes paletta?! Komoly kis gyűjteményem van az IsaDora négyes szemhéj-palettájából, de mit tegyek, ha minden szezonra kell egy? Ritkán ismétlődő árnyalatok és finisek, ezért kell újabb és újabb. Tudjuk, hogy tavasszal előkerülnek a pasztellszínek, és a barackosabb, élénkebb színes árnyalatok, idén sincs ez másképp. Az az igazság, hogy a narancsos, mentás és kékes paletták közül én csak a narancsosat tudnám nap mint nap használni, a menta és a kék nem az én színem, bár lehet, hogy így 42 évesen nyitottabbnak kellene lennem, de pontosan az éveim, meg a rutin mondatják azt velem, hogy mivel tudok 10 perc alatt elfogadható sminket feldobni reggel. Nos, a 22. Vibrant Tangerine klassz kis hétköznapi paletta, simán lehet visszafogottabb öltözékhez is feltenni, de ha akarod, akkor tudsz vagány, tényleg vibráló sminket is csinálni. Igazából egy árnyalat vad, a többi abszolút hordható barackos árnyalat, remekül tudom a tavaszi szintén barackos palettáimmal variálni. Minősége a megszokott, perfect! Vegyétek! 6990 Ft körül van.

A palettához passzoló hidratáló rúzs már csak hab a tortán: a 33 Vibrant Tangerine Lip Desire Sculpting rúzs tényleg könnyű hidratáló rúzs, extra dús hatással. Nem túlzás, a szezon kulcsdarabja, pont az az árnyalat, ami mindenkinek jól áll. 5700 Ft

Nagyon bejött a márkának a sportoláshoz tervezett, brutálisan tartós és vízálló ACTIVE vonal. Nos, ennek folyományaként megjelent 4 árnyalatban az Active all day wear szemfesték. Vastag tégelyben, szivacsos applikátorral, krémes állaggal, pont amit szeretek. Gyerekek, ez lerobbanthatatlan! De tényleg! Egyszerű vizes ledörzsöléssel sem jön le, csak szemfesték lemosóval, szóval a tartóssággal nincs baj. Hozzám a 01 Ivory Base árnyalat érkezett, sajnos épp olyan árnyalatú, mint a bőröm, így igazából szemfestékként funkcióját veszti. Viszont jól kombinálható egyéb sminkeknél, és rájöttem, hogy szemfesték alapnak tökéletes! Azért a sötétebb árnyalatokra befizetnék! 4800 ft

Amivel totálisan szkeptikus vagyok, azok a körömápoló szerek/szérumok. Egy kezemen meg tudom számolni, hány szérum, ápoló vált be. Szóval kétkedve vágok bele minden ilyen tesztelésbe. Erre jön ez a kis probiotikus cucc, és ledöbbent. Ezt ígéri:

“Körömápoló, mely jótékony hatású baktériumokkal segíti a természetes mikroflóra fenntartását. Mélyen hidratálja a körmöt és a körömágybőrt, emellett erősíti a körömfelszínt, megóvja a káros hatásoktól. Főbb összetevők: Probiotikumok – Jótékony hatású baktériumok (Lactobacillus), AHA – Alfa- hidroxy sav, körömmegújító hatással, Panthenol, glicerin – Lágyító, hidratáló hatással.”

Stimt! Lelkesen kenegettem reggel és este a meztelen körmömre, amelynél meggyötörtebb kevés van, és imádta! Szinte napokon belül látványos volt az eredmény. Semmi felhámlás, lemezes feljövetel, semmi töredezés, csak erős, natúr körmök. Szinte sajnálom, hogy bekörömlakkozom a körmöm – mert ekkor nem tudom használni, de mi végre egy szép hosszú köröm, mint lakkozásra? Fektessetek be egyre, nagyon jól jön két lakkozás között. 5.300 Ft

Mindig is szkeptikus voltam a szempilla növesztő szérumokkal. Sajnos nem túl dús és hosszú a szempillám, de eddig egész jól elvoltam vele. Pár hónapja kipróbáltam életemben először az épített szempillát, klassz volt, de nekem macerás, így leszedegettem, és kissé meggyötörte a szempilláimat. Jókor jött a Lash Energy treatment mascara, a szérummal dúsított szempillaspirál és a tiszta szérum. Az a helyzet, hogy előtte legalább három high-end márkás szempillaspirál landolt a kukában, mert mindegyik potyogott, ettől pedig megőrülök! Nekem ne potyogjon, hanem maradjon fent a pilláimon, ha nem nyúlkálok hozzájuk. Félve nyúltam a fekete 01 Lash Energy felé, hátha az sem lesz jó…szerencsére hozta az IsaDora minőséget: nem potyogott. Igazából mit tud? Ápolja a pillákat, algakivonatot és növényi kivonatokat tartalmaz, egységesen vonja be a pillákat, nem kifejezetten formáz, nem kifejezetten dúsít, a szempillát erősíti és közben kiemeli azt. A fehér 00 Clear árnyalatú Lash Energy egy áttetsző folyadék vagy zselé, ezt otthon, letisztított pillákra kell feltenni – én este használom – nem base! Nem látványos a történet, nem lettek ultra dús vagy hosszú pilláim, de nekem most elég a tudat, hogy az épített pillák után tudom valamivel kezelni. Nem mellesleg imádom a keféjét, rugalmas gumi! 7.200 Ft

Az új IsaDora termékeket keressétek a Douglas parfümériákban!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter