Beauty-percek – IsaDora karácsonyi kollekció

Nagy rajongója vagyok az IsaDora márkának, nálam évek óta bizonyított, hogy a közép-árkategóriában bizony maximális minőséget nyújt. Az idei őszi/téli szezon jobbnál jobb darabokkal örvendeztet meg bennünket, és most pedig már a Douglas parfümériák polcain az új karácsonyi kollekció, juhú! 🙂

bohobaroque16_logo_rgb

 

A Boho Baroque névre keresztelt karácsonyi kollekció egyszerre ünnepélyes és hétköznapi, a szó nemes értelmében. Könnyen elkészíthető alkalmi és hétköznapibb sminkek alapanyagai, amelyhez nem kell profi sminkesnek lenni, elég, ha hagyjuk, hogy életre keljenek a bőrünkön.

 

Barokk, sötét viktoriánus hatás <3

 

A kollekció kincset érő darabja, a soha el nem fogyó, gigantikus méretű Face Sculptor strobing highlighter, amellyel bárki könnyedén profinak tűnő árnyékolást tud felecsetelni az arcára. Imádok ezzel a palettával játszani, kontúrozni az arcomat, minden nap más és más kombinációban. Illatanyagmentes, és nem csillámos.

 

A karácsonyi kollekció része 3 csodálatos árnyalatú Lip Desire ajakrúzs. Rum Raisin, Baroque Red és Purple Plum..már a nevük is elragadó, hát még a színük! Krémes, és intenzív árnyalatok a puha ajkakért. Én a hozzájuk passzoló vízálló ajakkontúr ceruzát használom, így ultra tartós hatást érek el. A kollekcióból nem maradhat ki az új Grand Volume szempilla spirál, fekete árnyalatban. A körmök sem maradnak ünnepi szín nélkül, a 3 extra tartós, aranykupakos lakk mellé tökéletesen passzol a Holographic Nails glitteres körömlakk, a titkos kis favoritom, bármilyen körömlakkot feldob!

group_bohobar_f_1_small_rgb

 

Habár én még az őszi kollekciók hatása alatt vagyok (melyről itt olvashatsz a blogon), az új kollekcióból a stobing paletta lett a kedvencem, valamint a mély lila árnyalatú Purple Plum Lip Desire ajakrúzs. Kívánságlistára a csodás Eye Shadow paletta került Golden Eyes árnyalatban. 5 gazdagon pigmentált szín, amelyek könnyen satírozhatóak és remélhetőleg ugyanolyan tartósak, mint az eddigi IsaDora szemfestékek.

isadora-karacsonyi-smink-parfumblog

Ha sietsz, akkor a Douglas parfümériákban 2 Boho Baroque termék vásárlásakor egy IsaDora sminkneszesszert kapsz ajándékba!

Andrea

 



2 thoughts on “Beauty-percek – IsaDora karácsonyi kollekció”

  • 😀 hát a viktoriánust magamtól tettem, hozzá, bevallom, azt hittem, közük van egymáshoz, de ezek szerint nem! Köszi az infót!

  • Barokk vagy viktoriánus? A kettő között kb 150 év is eltelt és a viktoriánus korszakban úrinő nem festette magát, egyáltalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter