Beauty-percek: Douglas Hair Protein Repair

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem szinte majdnem édes mindegy, hogy milyen samponnal mosok hajat – na jó, azért a hajtípusomnak megfelelő legyen – de igazából nem találtam még samponban olyan terméket, melyre azt mondtam volna, hogy hűha, ez az én samponom (a hajbalzsam és a hajpakolás viszont nagyon fontos :). Eddig.

douglas-hair-protein-repair

Merthogy kipróbáltam a Douglas Hair Protein Repair saját márkás termékcsaládot és azóta legszívesebben minden nap hajat mosnék. Egyszerűen a termékcsalád samponja valami isteni – 90%-ban Thierry Mugler Alien parfümjének illatára hajaz – illatú, állagú és nem mellesleg valóban az ami: intenzív hajápolást biztosító sampon, mely a kifejezetten igénybe vett, károsodott (azaz széthajvasalózott) hajamat igazán kellemes tapintásúvá varázsolta. És nem győzöm kiemelni még egyszer az illatát, nem tudok betelni vele. Felmerül bennem a kérdés, hogy vajon miért nem lehet kapni kedvenc parfümjeinkhez sampont is? A Chanel legalább próbálkozik hajprmettel, habfürdővel – nagyon helyesen – én tuti vevő lennék a parfümmel illatosított hajápoló termékekre, hiszen a haj istenien megtartja az illatot, parfümöt is mindig szórok rá.

Tehát Alien és jázmin illat rajongók, térjetek be egy Douglas parfümériába és próbáljátok ki a Douglas Hair Protein Repair termékeket!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter