Beauty-percek: CeraVe, a hidratálás nagymestere

Simply the best, mondta Tina Turner, és milyen igaza volt, bár ő nem tipikusan a bőrápolásra gondolt, amikor ezt megénekelte. Régi olvasóim már tudják, hogy enyhén szólva is problémás, macerás bőrömre semmi más hidratáló nem olyan jó, mint a tök egyszerű patikai hidratáló (Cremor Aquosus). Szoktam mellé ránctalanítókat venni éjszakára, valmaint szérumokkal próbálom feldobni a bőrömet, de mindig van itthon egy tégely patikai hidratáló, kivéve akkor, ha van itthon CeraVe Moisturizers hidratáló. Teljesen randon, tök ismeretlenül rendeltem meg a Notinoról még a nagy hype előtt, mert egyrészt nagyon jó áron kapható (egy nagy bödön, fél kilós tégely 5400 Ft), másrészt meg igazából testápolóna terveztem használni családilag (merthogy erre tökéletes, akár kisgyerekek bőrére is).

Nos, tök mindegy, hogy milyen meg hány esszencia, meg hangzatos lipidek, izék vannak benne, a lényeg, hogy ez a cucc valami isteni! Teljesen illatanyagmentes, és abszolút teszi a dolgát, testen és arcon egyaránt. Kissé félve tettem fel az arcomra, de megérte a próbát, mert teljesen hozta a kedvelt patikai hidratálóm legjobb tulajdonságait: hosszantartó hidratálás, viszlát húzódó bőr, nincs illata, gyorsan felszívódik, nem vizes alapú, kellően zsíros/krémes/testes. A gyerek bőrére is bátran kentem, kifejezetten jót tett az extra száraz bőrének.

Nagyon örülök, hogy rátaláltam a márkára, bár még csak az ikonikus tégelyes hidratálóját próbáltam ki, alig várom, hogy a többi terméket is használjam.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter