Beauty-percek: By Terry Techno Aura – tavaszi újdonságok

Nem gondoltam volna, hogy az évek alatt szépen lassan beauty-függővé válok a szó legjobb értelmében. Bár kis pénzű diákként és pályakezdőként is a megfizethető minőséget kerestem, és az inkább legyen kevesebb de az jó legyen elvet követtem, most, hogy megengedhetek magamnak egy kis luxust, ha kencékről van szó, már nem tudok kompromisszumot kötni, sok szempontból. Rájöttem, hogy egy minőségi termékbe megéri befektetni, mert az esetek 99%-ában tovább kitart a termék, nem fogja a bőrömet tönkretenni, nem kell kidobnom pár használat után (mert nem vált be, és csak bosszúságot okoz). Valamint azt is tudom már, hogy egy igazán jó minőségű beauty termékkel sokkal szebb és jobb eredményeket lehet elérni, sőt néha gyorsabban is – amelyet állandó időhiányban szenvedő kisgyerekes anyukaként abszolút díjazok. Amióta a blogot szerkesztem, és a parfümök mellett egyre több lehetőségem lett minőségi kozmetikumokat kipróbálni és rendszeresen használni (mert a kulcsszó a rendszeres használat), rájöttem, hogy ez totálisan addiktív! Felkutatni a legjobbat, a leginnovatívabbat, a legesleget. Gyakorlatilag tizenvalahány éve az itthon fellelhető beauty termékek közül a magasabb árfekvésű, exkluzívabb termékeket igyekeztem beszerezni, így van összehasonlítási alapom. Amióta Magyarországon a Madison parfüméria jóvoltából By Terry termékeket lehet kapni, azóta várva várom a szezonális kollekciókat, mert egyrészt Terry Gunzburg – a márka alapítója, aki az YSL művészeti igazgatója volt, valamint kiváló sminkes – rendkívül innovatív, fejlődésre törekvő, megújuló beauty termékekkel, kollekciókkal áll elő szezonról szezonra, melyekért a legnevesebb sminkesek, sztárok rajonganak szerte a világon (érdemes jó pár instagram videót, fotót végignézni), másrészt mert mindig egy lépéssel előtte jár az aktuális trendeknek.

SPRING17-TECHNO AURA-60x80cm-BD

E hosszú előjáték után jöjjön a lényeg! 😉

A várva várt szezonújító kollekció már kapható a Madison parfümériában, úgyhogy nekem is ki kellett próbálnom őket, szerencsére Budapest is felkerült a beauty fővárosok közé, mert nem csak kapszulakolleckiók, hanem a teljes By Terry smink – és arcápoló paletta kapható nálunk, így a Techno Aura névre keresztelt 2017-es tavaszi kollekció is teljes terjedelmével elérhető.

Egyszerre kozmikus és technológiai csúcsra járatás az új kollekció, melyet épp ezek hangulata ihletett. Natúr, nude, halvány, mégis üvegszerűen magasfényű, gazdag ragyogású színek, gazdag textúrák. Az új Eye Designer Parti Pris No.3 paletta a nude árnyalatokat értelmezi újra By Terry módra. Hogy ez mit jelent? Azt, hogy a By Terry sminktermékei olyan gazdag textúrájúak, pigmentáltak és koncentráltak, hogy a leheletnél is kevesebb mennyiség elég ahhoz, hogy csodás sminket készítsünk vele. Ez az új nude paletta is látszólag visszafogott…gyöngyöző, gazdag színek, melyek valóban visszafogott árnyalatok, de mégis élénk sminket lehet elkészíteni velük. A 6 selyemfényű és matt árnyalat könnyen kombinálható egymással, akár rétegezve, akár egymagában használva.

by terry parfümblog

A Techno Aura legnagyobb dobása a Glow-Expert Duo Stick. Egy highlighter és egy pirosító vagy bronzosító tulajdonságait ötvözi ez a kis kézbe simuló, praktikus kis darab, amely minden női kézitáska “must have” darabja lesz a tavaszi/nyári szezonban. A forma kissé ismerős volt nekem, hiszen nem is olyan rég az IsaDora állt elő egy szintén stick formájú, ecsetes végű alapozóval, nyilván ez a darab pedig pirosító és kontúrozó egyben, de látszik, hogy a szépségipar törekszik a megújulásra, a praktikumra és arra, hogy villámgyorsan trendi sminket tudjunk elkészíteni. Én a No.2 Terra Rosa árnyalatot használom, üde és ragyogó, szinte kívánja a napsütést az ember (lánya), ahogy felkeni, imádok vele kísérletezni. Mert ez a kis stick igazán sokrétű, lehet egyszerre húzni vele a két árnyalatot, lehet csak külön-külön, finoman vagy erőteljesen adagolva, arc almácskáira vagy éppen az arccsontra, ki mit szeretne hangsúlyozni. A kis kefe praktikus, bár én legtöbbször az ujjaimmal dolgozom el a színeket, valahogy így autentikusabb.

GLOSS TERRYBLY SHINE-N1B

 

Csillagok közötti kozmikus köd ihlette szájfényekkel bővült a paletta, a Midnight Star és Spicy Crush árnyalatok látszólag ultra intenzívnek, “soknak” tűnnek, de egyáltalán nem azok. Erőteljesebb, ragyogóbb és csillogóbb színt kölcsönöznek az ajkaknak, a már megszokott By Terry minőségben ápolják az ajkakat és hosszan tartó hatásuk kifejezetten eloszlatja a szájfényekkel szembeni ellenérzésemet.

Ahogy megismertem a Techno Aura tavaszi By Terry kollekciót, egyből Madonna 1998-as Ray of Light albuma és a hozzá kapcsolódó Mario Testino sorozat ugrott be, és azóta sem tudom feledni ezt az asszociációt.

madonna mario testino 1998 ray of light
A híres Ray of Light albumborító

A képek hangulata, a kék vizes-űr háttér, a műanyag, fényes ruha, a natúr de csillogó-ragyogó smink, a laza fürtök és az a fajta megszállottság, amely egy frissen anyává vált nő szemében lobog…mintha a By Terry kollekcióhoz készültek volna.

madonna mario testino 1998 ray of light2

A By Terry termékeket kipróbálhatjátok és megvásárolhatjátok a Madison parfümériában, bátran kérhettek segítséget a termékekhez, a sminkeléshez, csak menjetek, próbáljátok ki őket!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter