Beauty-percek: Barbie X Lush kollekció

Szerintem csak akik barlangban laknak, azok nem hallottak a Barbie moziról, és az őrületről, ami a filmet övezi. Az idei nyár csak erről szólt. Nyilván a Barbie-lázból senki nem akar kimaradni, a Lush sem, így egy igen csinos kollekciót hoztak össze Barbie által ihletve. Nos, az elmúlt napokban minden is Barbie illatban úszott/úszik, így be tudok számolni a kollekció legjobb darabjairól.

Barbie parfüm – nyoma sincs tünci plasztik illatnak, helyette mandulás-fás, pezsdítően friss csajos illat simul a bőrre. Bőrközeli, nem harsány illat.

Barbie Dream cukros testradír – a kollekció legjobb darabja! Életemben ilyen jó testradírt nem használtam még. Friss citrusos, édeskés illata csak ráadás a lassan olvadó, hidratáló állaghoz.

Barbie testápoló balzsam – gyorsan olvadó testvajak, olajok, csokiillat és csillám. Talán a kelleténél kissé nehezebben szívódik fel, de annál puhább és csillogóbb lesz a bőr tőle. Lábszárra kifejezetten ajánlom!

Barbie Boombox szappan – a kakaóvajtól pihepuha bőröd lesz, a rebarbara és a vaníliasodó illata pedig igazán egyedi.

Barbie Bath fürdőbomba – készülj fel a rózsaszín csillámok és édes aromák által felpezsdített fürdőzésre.

Barbie Pink sampon – ez állati jó sampon több szempontból is: egyrészt a szőke, világos vagy ősz hajat beszínezheti, ha sokáig rajtahagyod a hajon (nyugi, ehhez nagggyon sokáig kell rajtahagyni), ha pedig “csak” megmosod vele a hajad, cserébe egy ultra csillogó, puha és selymes hajat kapsz. Szőke hajhoz valami isssteni!

A limitált kollekció kapható a Lush üzleteiben és online!




Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter