Beauty-percek: Avon februári újdonságok

Most vettem észre, hogy elfelejtettem a februári Avon újdonságokról bővebben posztolni itt a blogon (az Instára szoktam először posztolni, utána jön a blog), most pótolom!

Három újdonságot próbáltam ki, és használom őket azóta is. Először is vegyük a Planet Spa zöldteás arcpermetet. A legjobban várt termék volt, de annál nagyobb csalódás lett. Én nap mint nap használok arcpermetet tonizálás, hidratálás céljából. Legjobban a sima termálvizeket szeretem, de ez a zöld teás termék nagyon kíváncsivá tett. Maga a juice nem rossz, sőt! Nagyon hálás érte az arcbőröm, már ha jut belőle rá, ugyanis a legnagyobb probléma vele, hogy rettentően vacak a szórófeje. Szinte kilövelli a lét, ami egy erős sugárban toccsan az arcomon, jut belőle szembe, szájba, szerteszét a fürdőben mindenhova. Szinte fáj az arcra permetezni közvetlenül. Pedig ez ezne jól egy arcpermettől. Így marad az, hogy a tenyerembe vagy pamutkorongra fújva viszem fel.

Apropó, pamutkorong. Nagyon jó minőségűek az Avon újrahasználható arctisztító korongjai. Mindenre is használhatók, én leginkább arctosztító balzsamot viszek fel velük, illetve sminket távolítok el. Szappannal kimosható, és ha összegyújtöd őket, akkor hetente 1x bedobhatod a mosógéppe kimosni. Remek kis találmány!

Spray & Play! Irtó édes kis miniparfüm szettet dobtak piacra februárban, amelyben a 4 legnépszerűbb Avon parfüm kapott helyet: Far Away, Avon TTA Today, Attraction For Her és Eve Truth. Kiváló ajándékötlet, és azok számára is ideális, akik épp csak szeretnék ezeket az illatokat kipróbálni.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter