Beauty-percek: Lush Húsvét 2022

Még nem tudod, hogy mivel lepd meg párodat, családtagjaidat húsvétra? Vagy magadat szeretnéd kényeztetni mókás és természetes kencékkel? Ha Lush rajongó vagy, akkor nincs más dolgod, mint a kedvenc boltodba beszédülni, végigpróbálgatni a húsvéti újdonságokat, majd egy jól megpakolt szatyorral távozni (szigorúan otthonról hozott textilszatyor legyen, please!). Ha nem voltál eddig Lush rajongó, akkor szintén be kellene látogatni egy Lush üzletbe, ott hagyni, hogy a kedves eladók kényeztessenek, majd friss Lush rajongóként távozhatsz szintén megpakolt szatyorral. Haladóknak szívből ajánlom a Lush webshopját, ők azok, akik már ránézére meg tudják állapítani, hogy nekik bejön-e az adott termék, az INCI-k meg fincik, összetevők listája alapján még a termék illatát és érzik akár. Bár a Lush úgy nemzetközileg úgy döntött, hogy nem lesz jelen a social médiában, remek tájékozódási pont lehet a weboldal, ami nagyon sokszor frissül, informatív és könnyen kezelhető. Például egy csokorba szedték a húsvéti újdonságokat, amiket itt találsz: https://www.lush.com/hu/hu/c/easter-gifts

Én három remek terméket választottam, amelyeket napok óta használunk, és nagy szerelem lett belőlük. Az édes kis Gummy Bear gumimacit azonnal lenyúlta a lányom, és én járok rá titokban. Kókusz, mangó, kardamom és vadnarancs, nagyon izgalmas édes és trópusi illatot ad a macikának, amit a gyerek közvetlenül a bőrére visz fel én pedig zihanylabdára dörzsölöm, így nekem habosabb és praktikusabb.

Abszolút kedvenc lett a répaolajat tartalmazó Carrot Stick. Nagyon puha, krémes, finom lágy illatú és nem utolsó sorban kiválóan hidratálja az ajkakat. Az egyik legjobb ajakápoló, amit mostanában próbáltam! Must have darab!

A Flowering Carrot szappan cukiság a köbön! Gyümölcsös illatát a citrusolajoknak köszönheti, bőrpuhító hatását pedig a kakaóvajnak és kókuszolajnak. Nem maradhat ki belőle a sárgarépa sem, amelytől a színét kapta. Mi csak ilyen szappanokat használunk, így ez a répás szappan is kézről kézre jár, általában sokáig kitart, feltéve, ha nem játszik vele a gyerek…

Ha ajándékcsomagban gondolkodtok, akkor ezeket is érdemes megnézni:

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter