Avon parfümújdonságok

Határozottan kijelenthető, hogy megkezdődött a karácsonyi szezon, és aki előrelátó, az bizony már most elkezd gondolkodni azon, hogy kit milyen ajándékkal lepjen meg karácsonykor. Már csak azért is érdemes előre gondoskodni az ajándékokról (és nem az utolsó pillanatra hagyni), mert egy: a lehető legrosszabb, ha az utolsó pillanatban kapkodsz (én már egyszer beleestem ebbe a hibába, tudom, mit beszélek :D), kettő: decemberre minden tuti cuccot elkapkodnak, három: ha rendelni szeretnél, azt jobb most letudni! Az Avon már javában karácsonyi hangulatra kapcsolt, és tudják, hogy a parfüm az egyik legtutibb ajándék, így most a legjobb parfümajánlatokat tudjátok elcsípni. Ehhez próbálok segítséget adni!

Far Away Rebel

Azt hiszem, az új Rebel az őszi/téli szezon legnépszerűbb darabja az Avon kínálatában. Mindig, mindenhol büszkén elmondom, hogy én bizony Far Away rajongó vagyok, azóta, amióta megjelent (1994). 13 változata jelent meg azóta (nagyon jó még az Infinity), idén pedig nagyot robbant a Rebel. Igazából semmi köze az alap Far Away-hez, aminek örülhet az, aki azt nem kedveli, koncepciójában talál azt a találkozási pontot láthatjuk, hogy mindkettő krémesen púderes illatú. A Far Away Rebel friss gyümölcsös-virágos, kissé erőszakos tónussal indít, mely aztán belesimul egy enyhén karamellás, tejszínesen krémes alapba. A narancsvirág egyfajta váz az illatban s ebből nyílnak ki az édes és krémes valamint a gyümölcsös jegyek. Nem túlságosan gejl, a fekete ribizke metsző zamata kell egyensúlyként. Én ha lehetett volna, kissé tompább, lágyabb alapokat komponáltam volna alá, pl ámbra, pézsma, de még így is egy klassz, mai illatot kapunk, amely fél lábbal a gourmand és fél lábbal a virágos-gyümölcsös karakterekben áll. Itt megrendelheted!

Incandessence Lotus

A legkedvesebb illatom a válogatásból. Hozzá kell tenni, hogy még verőfényes napsütéses, meleg napokban használtam, és nagyon jólesett könnyedsége, frissessége, de télen az is jó szívvel tudja használni, aki szereti a lágy, virágos illatokat. Az Incandessence Lotus a Lancin Eclat d’Arpege-Light Blue-Moschino I Love Love vonalba illeszkedik bele. Végtelenül bájos, légies, harmonikus illat, sehol egy agresszív jegy vagy tónus. Abszolút központban a könnyed bazsarózsa-lótusz akkord áll, finom vizes mellékzöngével a háttérben. Végtelenül pihe-puha alapokba simul bele (fás-vaníliás-ibolyás), s hozzá izgalmas gyümölcsös akkordok állnak (birs, szeder). Most nevetségesen olcsó áron tudjátok beszerezni, ráadásul testápolóval együtt (3600 Ft), azonnal csapjatok le rá itt! 

 

 

Perceive Soul

A Perceive az Avon másik legendás illata, amely közel 18 éve van a piacon. Én sosem használtam, népszerűsége a könnyed virágos és friss fűszeres jegyeinek köszönhető. A Perceive Soul ellenben erőteljesen vizes-pézsmás illat, valóban gyöngyözően terül el a bőrön, lágy, nem tolakodó aromaként. Az akácia és a liliom törékeny illata szintén a légiességet erősítik, melyet beterít a vizes akkord. Jól passzol rá a Soul név, egyfajta relaxáló, befelé fordulást elősegítő illat. A komplett szett (parfüm és testápoló) 3600 ft.  

Luminata

Az Avon új, októberi bevezetése a Luminata parfüm volt. Kissé a népszerű Femme vonalat követi: erőteljes virágos jegyek gyümölcsös és fás tónusokkal. A Luminata, ahogy a neve is utal rá, fényes, üde, elegáns illatnak készült, melyben a bazsarózsa dominál. Játékos, de egyben komoly illat is, hiszen a bazsarózsa mellé a mindig elegáns fás jegyek kerültek halvány körtés és málnás akkordokkal együtt. A gyümölcsös friss zamata feldobja a bazsarózsát, a fás jegy szárazsága pedig kissé komollyá, méllyé teszi azt. Mondanám, hogy a Dior J’Adore vonalát lovagolná meg, de annak csak halvány mása. Ennek ellenére olyan illat, ami kiváló középpályás, kapni és adni is jó lehet. Itt már ajándékcsomagban is kapható 5000 ft-ért. 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter